Csomó a hónaljban?
A jobb hónaljam közepén fedeztem fel mivel fájt a hónaljam a egy másik helyen. Ez már elmúlt de a csomó még ott van.
A másikban is szerintem érzem de ott sokkal nehezebben kitapintható. Ebbe bárhogy tapogatom érzem.
Nyirokcsomó duzzadás lehet?
Illetve mist volt a menstruációm, úgy tudom, hogy amiatt is megduzzadhatnak a nyirokcsomók. De egyébként fájdalmatlan nyomásra is
Kicsit izgulok miatta.
Szerintetek? 16/l
Hát még érzem azóta is. Nem tudom, hogy kisebb lett -e de nagyobb szerintem nem.
Fájni nem fáj. Megmutattam anyukámnak is, ő elég nehezen tudta kitapogatni viszont szerinte csak ujjbegynyi.
Megnéztem megint a másikban ott nem nagyon érzem azon a ponton. Illetve ha nagyon megnyomom mintha éreznék valamit de ugye a másikba megnyomni se kell, hogy érezzem.
Kb olyan középtájon van. Ha pl felemelem a kezem és úgy fogom meg akkor nem érzem.
Lehet, hogy ez valójában mindig ott volt és csak véletlen kitapogattam?
Szia. Nekem mind a két hónaljam alatt ugyan azon a ponton szimmetrikusan a csonton konkrétan, ha nagyon mélyen beerőszakolom az ujjam akkor van 1-1 hosszúkás kis mozgatható dolog.
Sok-sok éve ott vannak. Eddig még csak menstruációkor figyeltem fel rájuk de igazából annyira nem is nézegetem őket.
Egyébként egyszer voltam orvosnál a kulcscsontom felett szintén mindkét oldalon 1-1 csomóval ami kb 3-4mm, azt mondta az orvos, hogy semmi baj azzal, ha pár helyen szimmetrikusan ki tudom tapintani az ott elhelyezkedő nyirokcsomókat, főleg ha vékony testalkatú vagyok és szinte nincs zsírréteg amiben “elbújhatnának”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!