Ha elkaptam egy vírust, mikor kezdődik a hányás?
Figyelt kérdés
Szerdán voltam utoljára emberek között. Azóta szabi. Ma reggel kétszer elég rendesen ment a hasam, előtte éhgyomorra ittam két doboz jegeskàvét (máskor is szoktak, akkor nincs bajom tőle) és utána jött a hasmenés. Aztán vettem be hasfogot és semmi bajom nem volt, de most elkezdtem émelyegni. Lehet vírus? Úgy, hogy 3 napja nem voltam emberek között? Viszont kávét napi 5-öt megiszok. Éhes is vagyok, de nem kívánok semmit. A lopedium megfogta a hasam, szóval két hasmenés volt csak. Nem úgy van hogy először hánysz, aztán megy a hasad, logikusan ahogy a vírus halad lefele a tápcsatornàn? Legalábbis nekem mikor ilyen volt mindig először hánytam és mikor az megszűnt, utána jött a hasmenés. Vagy csak a kávé tett most be?jún. 14. 13:31
1/1 anonim válasza:
Mivel a kérdés 5 napos, valószínűleg megoldódott a probléma.
Vírusokkal percenként tslálkozik az ember.
Nem minden vírusnak és nem minden esetben ugyanolyan a hatása.
Hányás nem szükségszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!