Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Már 1 hete köhögök. Valamikor...

Már 1 hete köhögök. Valamikor hurotosat, de általában szárazat. És amikor szárazat akkor 5 esetbol 3x kapar a torkom. Amióta köhögök szedek napi 1000-2000mg C vitamint, illetve pici gyömbért mézzel. Mit tegyek h elmuljon a köhögés?

Figyelt kérdés

jún. 13. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Van most ez a virus, én a férjemtől kaptam el. Két hétig köhögtünk. Nekem az acc600 segített valamennyire, de nehezen múlt el nagyon.
jún. 13. 22:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki tudja, engem is érdekelne, már több, mint egy hónapja tart :(
jún. 13. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én három hétig köhögtem, pláne amikor a hátamra feküdtem!
jún. 13. 22:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Mikor mar a foldon fetrengve oklendeztem, szteroidos orrcseppet felirt az orvos. Ez a fuldoklast megallitotta, de a kohogest nem. Utana egy bizonyos szirup segitett, de hetek alatt, illetve gozoles.

En Angliaban nem kaphatok, mert drognak tartjak, de otthon fel tudnak irni Sinekod gyogyszert nagyon indokolt esetben. Anno egy ilyennel azonnal hatott es meg is szuntette.

jún. 14. 01:07
 5/6 anonim ***** válasza:
szia! ugyan ez van
jún. 17. 11:05
 6/6 anonim ***** válasza:
2 vagyok, a méz az nagyon jó volt rá, többet használt, mint bármilyen gyógyszer!
jún. 17. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!