Prixoter antibiotikum! Azt olvastam, sok helyen be van tiltva a hatóanyaga. Bemerjem szedni?
Figyelt kérdés
Léguti megbetegedésre kaptam, nehéz légzés. Köhögök de egy hónapja nem javulok. Asztmás vagyok de amióta betegeskedek, még nehezebb a légzés, sok a slejm.
Próbáltam mar ACC-t nem segít. Voltam vérvételen, EKG-n, mellkas röntgenen.. ezt a gyógyszert a háziorvosom irta fel.
Borzasztó rosszakat olvastam róla, a mellékhatások nagyon kemények, bénulás, szemromlás, fulladás, stb..
Hívtam a háziorvost hogy én ezt nem merem bevenni, azt mondta ha beveszem ha nem, igy is úgy is meg gyógyulok (???) és hogy nem ír fel másikat...
28N
jún. 4. 10:28
1/2 anonim válasza:
Ha a háziorvosod írta fel, akkor nyugodtan beszedheted. Nincs olyan gyógyszer, amiről ne írnának rosszat. Mindegyiknek olyan ijesztő a leírása, hogy az alapján senki se merné beszedni. De nyilván általában nem jelentkeznek mellékhatások.
2/2 anonim válasza:
Fogamzásgátlót szedsz? Annak is durva mellékhatásai lehetnek, mégis nők milliói szedik napi szinten. Halgass az orvosodra és jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!