Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Prixoter antibiotikum! Azt...

Prixoter antibiotikum! Azt olvastam, sok helyen be van tiltva a hatóanyaga. Bemerjem szedni?

Figyelt kérdés

Léguti megbetegedésre kaptam, nehéz légzés. Köhögök de egy hónapja nem javulok. Asztmás vagyok de amióta betegeskedek, még nehezebb a légzés, sok a slejm.

Próbáltam mar ACC-t nem segít. Voltam vérvételen, EKG-n, mellkas röntgenen.. ezt a gyógyszert a háziorvosom irta fel.

Borzasztó rosszakat olvastam róla, a mellékhatások nagyon kemények, bénulás, szemromlás, fulladás, stb..

Hívtam a háziorvost hogy én ezt nem merem bevenni, azt mondta ha beveszem ha nem, igy is úgy is meg gyógyulok (???) és hogy nem ír fel másikat...

28N

2024. jún. 4. 10:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha a háziorvosod írta fel, akkor nyugodtan beszedheted. Nincs olyan gyógyszer, amiről ne írnának rosszat. Mindegyiknek olyan ijesztő a leírása, hogy az alapján senki se merné beszedni. De nyilván általában nem jelentkeznek mellékhatások.
2024. jún. 4. 10:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátlót szedsz? Annak is durva mellékhatásai lehetnek, mégis nők milliói szedik napi szinten. Halgass az orvosodra és jobbulást.
2024. jún. 4. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!