Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 5 napja nem voltam WC-n,...

5 napja nem voltam WC-n, mindent kipróbáltam. Van valami ötletetek?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy már nagyon sok mindent megpróbáltam, mégse tudtam wc-zni. Ettem sok gyümölcsöt, zöldséget, vagy napi 4 l vizet ittam, próbáltam a gyógynövényes hashajtó teát is, de semmi. Már egy hete vannak ezek a problémák, az első 2 napban még valamennyire tudtam, azóta viszont semmi… Most jött meg 3 napja, esetleg ezzel lehet valami összefüggés? Szüleim azt mondják, ne stresszeljek rá, azonban elég nehéz nem gondolni rá… Tanácsokat előre is nagyon köszönöm!!

2024. máj. 27. 08:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

20.

Ezzel az esettel, amire a kérdés vonatkozott 27-én, ezzel nincs, úgy értettem.

2024. jún. 13. 16:31
 22/23 anonim ***** válasza:

Ezzel én is hasonlóan vagyok. Hiába eszek-iszok össze mindent, amit szoktak javasolni, nálam semmi. Néha van ingerem, de egy kis bogyót is nagy nehezen tudok megszülni. És érzem, hoyg lenne még, de képtelen vagyok kipréselni magamból.

Glicerines kúp sem az igazi. Most kaptam gyógyszertárban Dulcolax kúpot, nekem eddig csak ez használt. Szerintem érdemes lenne kipróbálnod.

aug. 21. 17:18
 23/23 anonim ***** válasza:
Beöntés!
aug. 25. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!