Segitség! Mi ez? (lent)
Nos, először is, bízok benne hogy, csak normális emberek fognak ide irni. Tavaly körülbelül ilyenkor volt nemi kapcsolatom egy lánnyal akit akkor ismertem meg, de a barátaim már ismerték, és nekik is volt vele kapcsolatuk. Nem használtam óvszert, és amúgyis csak 1-2 percig tartott az egész mert részegek voltunk. Szóval az lenne a kérdésem hogy én szerintem hipohonder vagyok és, most nyáron strandon voltam termálfürdőben és utána a péniszenem kijött ilyen gomba szerü valami, mintha pattanás lenne, meg mintha túros lenne a péniszem, lekezeltem kenőccsel jobb lett utána. most megint előjött fáj és mintha pattanásos lenne és ilyen túrós is néha. ez mi? ugye nem AIDS vagy valami ilyesmi?
Remélem normális válaszokat kapok .
Köszönöm
F/14,5
Látogasd meg a bőr-és nemi beteg gondozót.
14,5 évesen ehhez is elég nagy vagy.
Nem vagyok sem HIV pozitív, sem AIDS-es. De olvasmányaimból úgy rémlik, hogy amikor megfertőződsz HIV-el más tünetek vannak. Végstádiumos AIDS-es meg bizti nem vagy.
Az is lehet, hogy a termálban szedtél össze valami kórságot. Ha a nők meg tudnak betegedni ilyen helyeken, biztos a pasiknak is van rá esélye.
A HIV-nek nem ilyen tünetei vannak.
De azért az elég durva, hogy 13,5 évesen részegen, védekezés nélkül keféltél.
Hová tart ez a világ basszus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!