Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Viszkető és égető érzést...

Viszkető és égető érzést érzek az egész testemen. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi lehet ez. Viszkető és égő fájdalmat érzek mindenhol a testemen és erős vakarási kényszert, és ez megis látszik annyiban hogy már az anyajegyem is lekapartam 2 helyen is, véresre is vakartam már a csuklómat pl. mindenhol érzem, és ilyen kis pöttyök vannak egymás mellett rengeteg és nagyon nehezen látszik, tehát biztos hogy nem bárányhimlő és ekcéma. Nem tudom mi lehet, valaki tipp? Egyébként hétfőn megyek csak el orvoshoz, de addig kiváncsi vagyok ki mit mond. Hátha valakinek már volt ilyen.
2010. okt. 23. 11:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Allergiás reakciónak tűnik. Elég erősnek. Ajánlom hogy Calcium pezsgőtablettából napi 3at megihatsz...az minden esetben segít..ha allergia, ha ekcéma...bármi.

(A másik lehetőség hogy kokain függő vagy, és az elvonás tünete a bőr alatt érzet viszketés...ez volt a vicc..tessék nevetni !:) )

2010. okt. 23. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!