Borzalmas torokfájst mivel lehet enyhíteni? (Bőv. Lent)
nekem 3 hete volt afta a torkomban.pengeérzés volt...
az üzemorvos ajánlotta a FLOGOSOL gargalizáló folyadékot.
vény nélküli és már a második napon sokkal könnyebb volt a nyelés. hamar csillapítja a fájdalmat és fertőtlenít.
egy ezres körül van az ára.
jobbulást!
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Tegnap lett egy csomó afta a számban, ill. most már bizonyos, hogy a torkom sem sima hólyagos, hanem aftás :(
KEdves UTOLSÓ!
Neked mit adtak a flogosolon kívül az aftás torokgyuszira?
Én most beszéltem egy fül-orr-gégész ismerősömmel, ő glykosept-et ajánlott ecsetelésre és tantu verde-t evés előtt helyi fájdalomcsillapításra.
Te kaptál még valamit?
Mennyi idő alatt múlt el(enyhült) a fájdalom, nekem ez a kínszenvedésem 3. napja, eddig 3 kg-t fogytam, mert enni sem tudok.
Miután már legalább 3 napja szenvedek, eszembe jutott, hogy amikor kivették a mandulámat Donalgint adtak fájdalomcsillapításra.
Volt itthon, bevettem egyet kb fél órája és elmúlt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tudom, hgoy csak a gyógyszer hatása, de tudtam végre enni pár falat szilárd ételt. :):):
Amúgy ezt ajánlom nektek is, ha nagyon durva torokfájásotok van, mert gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító, kifejezetten fül-orr-gégészeti fájdalmakra hat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!