Hogyan mulaszthatnám el a náthámat? Vagy legalább enyhíteni a tüneteket.
Figyelt kérdés
Már a suliban se tudtam ma rendesen figyelni miatta...: ((2010. szept. 10. 18:59
1/6 anonim válasza:
Nekem a Coldrex és a NeoCitran mindig segít. Mostanában ribizlis Coldrexet iszom, az sokkal finomabb a többinél.
2/6 A kérdező kommentje:
Az a gáz,hogy mindkettőre totál allergiás vagyok...feldagad tőlük a kezem meg a lábam : (( szal nekem csak ilyen ˝bio˝ módszerek segítenek :P
2010. szept. 10. 19:07
3/6 anonim válasza:
Ez olyan egyértelmű kérdés. Takonyra orrspray, köhögésre torokfertőtlenítő szopogatós tabletta, lázcsillapító, köptető, köhögéscsillapító, ha súlyos, akkor antibiotikum. Ha a fejed is fáj, algopirin...Ja, amúgy mások ilyenkor elmennek orvoshoz és otthon pihennek. Sokkal lassabban gyógyulsz a hideg teremben
4/6 anonim válasza:
inhalálás kamillás teával,orccsepp,mézes tea,C-vitamin,alvás.
5/6 A kérdező kommentje:
orrspray kizárva-orrsövényferdülésem van és sz*rt se ér.az orvos tiszta hülyének meg lógósnak néz,h mindig oda járok...a torokfertőtlenítőktől meg a nyelvem dagad be XDD
2010. szept. 10. 19:10
6/6 anonim válasza:
Sajnos akkor meg kell várnod, míg elmúlik. Próbálj inhalálni kamillát (forralod a tűzhelynél és belélegzed), de nem hinném, hogy csodát fog tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!