Egy szezon alatt az emberek kb hány százaléka lesz influenzás?
Figyelt kérdés
Azért kérdem, mert nem tudom, érdemes-e ellene oltatni.
Eléggé csesztetve van és lesz is az immunrendszerem gyógyszerek által, így könnyebben fertőződök és leszek elég szarul...
2023. nov. 15. 21:04
1/7 anonim válasza:
Kb 5% oltatni soha nem érdemes! Az oltás miatt leszel influenzás
2/7 anonim válasza:
Gyors keresés után egy példa: 2019-ben 389 ezer influenzás, ill. Influenza szerű tünetekkel kezelt ember volt.
3/7 anonim válasza:
Akkor érdemes, ha sokat vagy emberek között (pl. bolti eladó, pénztáros, BKV ellenőr), és/vagy érzékeny vagy a fertőzésekre.
4/7 anonim válasza:
Vagy ha veszélyeztetett vagy. Idős, súlyos krónikus beteg, stb.
5/7 anonim válasza:
Vagy ha simán megér neked egy előre tervezett napon egy kis levertséget, karfájást, hogy nem random időpontban leszel esetleg beteg. Az oltás napját te választod, a betegségét nem. Viszont a betegséget lehet, hogy el se kapod. Ezt kell mérlegelni.
Abból ne indulj ki, hányan kapták el hivatalosan, egy csomóan nem mennek orvoshoz (nálunk se kell táppénz papír, csak szólunk a főnöknek hogy home office lesz félgőzzel és ugyanúgy fizetnek).
6/7 A kérdező kommentje:
Komoly lepontozási hullám söpört végig itt is, úgy látom.
2023. nov. 15. 22:19
7/7 anonim válasza:
Én írtam a #2-es választ. Na hogy azt miért pontozták le, azt nem tudom. Sokallják vagy keveslik? Ez egy hivatalos info az ÁNTSZ és a KSH oldalairól. Gondolom aki lepontozta, az a mindenegybenblog-ról tud pontosabb adatokat, legyen szíves megosztani xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!