Milyen orvoshoz forduljak, ha gyakran van felső légúti megbetegedésem?
Szerintem ha lenne valami bajod akkor nyaranta is állandóan beteg lennél hiszen akkor is vannak vírus szezonok, csak akkor inkább a hányásos-hasmenéses vírusé a főszerep.
De nyugodtan kivizsgáltathatod magad, az nem fog károdra válni. Első lépés egy laborvizsgálat lesz. A háziorvosodtól kérj beutalót egy részletes vérkép és vizeletvizsgálatra. Meg fontos, hogy erről elsősorban a háziorvosoddal konzultálj és ő majd tudja, hogy hova kell pontosan küldeni téged.
Nekem ugyanez volt. Sehol ssmmit nem találtak. Vegul egy ismeros diabetologus segitett. Kiderult hogy mentális oka van, a kifáadás, szorongás által kimerül az immunrendszer.
A másik ami kiderult hogy refluxom van. Attol az ilyen betegsegek 2-3 nap helyett inkabb 10-12 nap lefolyasuak.
Én egy diabetológussal vagy dietetikussal kezdenék. Illetve olvass utána a bélflórának / mikrobiomnak. A rossz mikrobiom okozhat betegségeket és télen logikus hisz kevesebb a friss zoldseg es gyumolcs.
Ami meg fontos lenne hogy az utcán mindig hordj maszkot hogy ha mar gyenge az immunrendszered, ne kapj el semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!