Az utóbbi időben, ha felső légúti megbetegedést szedek össze, akkor megváltozik az ízlelésem és a szaglásom. Lehet ez valami komolyabb bajnak a jele?
Kösz a válaszokat! Pl. egy másfél hete volt egy gyors lefolyású köhögős, náthás, egy napos lázzal járó betegségem. A láz elmúlt, de még náthás, meg kehes vagyok azóta is. Azóta, ahogy leülök enni, vagy csak úgy, furcsa, idegen illatokat érzek. Az most már ritkábban van, de pár napja még volt, hogy mintha a kaján lenne valami furcsa, új plusz íz, és különféle ételeken ugyanaz. PL. banánnak, kefirnek egy mellékíze lett, pedig semmi bajuk amúgy, kontrollcsoportnak ott a szuperszaglású feleségem. De van olyan étel is, aminek helyesen érzem az ízét.
Ilyen tünetem már korábban is volt, egy korábbi betegség alkalmával, a betegség ideje alatt. Aztán elmúlt. Most nem tudom, lehet, hogy még beteg vagyok, csak láz nélkül, de a tünet még néha jelentkezik gyengén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!