Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akik könnyen felfáznak azok,...

Akik könnyen felfáznak azok, hogy öltöznek a hideg időben?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy plusz réteg zonknit, bugyit, vagy harisnyát, legginget vesznek alulra?
2023. okt. 26. 01:34
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Ahoz,hogy felfázz baktérium is kell. Nem a hidegtől van ez,hanem attól hogy állandóan visszatérő fertősésed van. Irány az orvos aki ki deriti mi okozza nálad ezeket a panaszokat!
2023. okt. 26. 09:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Dehát a "felfázást" fertőzés okozza. Nem a hideg...hiába veszel fel bundabugyit,ha baci kerül oda, ahova nem kéne...
2023. okt. 26. 16:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nálam ha lehűl a levegő és HIdegebbre fordul az idő akkor jön elő. A hideg miatt. Ha pl. hideg helyre űlök, vagy áthűl az alhas. Melegbe soha!
2023. okt. 26. 16:48
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Tök mindegy hogy öltözöl fel.

Meg különben is akárhogy, az orrodba akkor is akadálytalanul jut be a levegő és mivel ott hidegebb és párásabb mint máskor, az egyébként pont ugyanolyan mennyiségben bejutó bacik meg vírusok valószínűleg jobban érzik magukat és több jut beljebb tovább. Ez az oka. De egyébként egy jó immunrendszernek ez nem számít, hidegben-melegben ugyanúgy elintézi őket a szervezeten belül is.

2023. okt. 26. 19:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, és úgy látom, hogy az eddigi hozzászólók még hidegben sosem fáztak fel.
2023. okt. 26. 20:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem és te sem kedves kérdező. ahoz kell valami önmagában a hideg az kevés.
2023. okt. 26. 22:59
 7/9 anonim ***** válasza:
5. Ja, Grönlandon mindig mindenki folyamatosan meg van fázva, mert hideg van. Vagy nem...
2023. okt. 26. 23:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, azt hittem, hogy mindenkinek egyértelmű, hogy a felfázáson húgyúti gyulladást, húgyhólyag gyulladást súlyosabb esetekben vesegyulladást értek. Tisztában vagyok vele, hogy a legyengült immunrendszer sokmindenben közrejátszik. Leszögezném, hogy a kérdésem a GYAKRAN FELFÁZÓKHOZ szól.Köszönöm, ha akad olyan válaszoló aki "hasonló" cipőben jár.
2023. okt. 27. 00:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Én vagyok az 1,és 6 os

Én is hajlamosabb vagyok mint más. Sőt vese medence gyulladásom is volt nyáron. A forró betonon csak nem "fázhattam" fel.

Elég ha olyan után mész pisilni akinek olyan bacija van,és lehet nala éppen nem is okoz tünetet.

2023. okt. 27. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!