Mikor lesz az új koronavírus variánsokra is oltás, és hogyha lesz ti el mentek majd arra?
Nem lehetne már leszakadni erről a kibeba...oltás témáról?
Senkinek semmi köze ahhoz, hogy a másik beadat-e akármit vagy sem...Rohadtul unalmas, hogy az egészség kategória tele van szemetelve ezekkel a kérdésekkel, amik alatt rendre megjelennek a konteós hülyék és megállá nélkül hangoztatják az idiótaságaikat.
Azért zavar, mert bizonytalanabb embereket a hülyék véleménye erősen befolyásolhat.
Sokan már kb azt magyarázzák, hogy ne bízzunk az orvosokban meg a világon senkiben...ez nem csak az oltásról szól már.
A médiának kb 0 köze volt ahhoz, hogy beoltattam magam, de ok, viszont nem is erről beszéltem. Az, hogy én oltva vagyok vagy sem, irreleváns.
Az nem zavar, ha valaki bizonytalan, szerezzen információt, tanuljon. A probléma az, hogy ezeket az embereket pont, hogy a konteósok manipulálják ezer meg egy hamis sztorival, rémtörténettel, állítólagos "szakértők" véleményeivel.
A laposföldes esetekben ez még, bár szánalmas, vicces is lehet, viszont egészség kategóriában nem az.
Ne ossza az észt olyan, akinek fingja sincs a témáról és képtelen adatok objektív értelmezésére.
#8 "a konteósok manipulálják ezer meg egy hamis sztorival, rémtörténettel, állítólagos "szakértők" véleményeivel." LOL.
Szerintem gondold át mégegyszer, hogy ki manipulál kit...
„Te egy báb vagy. [Az algoritmus] manipulálni tud téged; érzelmileg tud befolyásolni. Az elmúlt húsz évben a világ legokosabb emberei és a világ legjobb technológiája azon a problémán dolgozott, hogyan lehet az embereket feltörni [ez a kedvenc szava, a »feltörés« – F. T.] és irányítani a képernyőkön, okostelefonokon keresztül.”
Rendben. Mindenki oltassa be magát aki szeretné!
Nem vagyok konteós amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!