Makacs talpi szemölcs ellene valami?
Figyelt kérdés
A bal talpam felső részén lévő szemölcsről van szó, ami miatt már több mint 2 éve (!) járok fogyasztásra, meg Verrumal ecsettel is kezelem, de csak nem akar eltűnni. Az orvos szerint kockázatos lenne kiműteni mert akkor egy darabig nehezen tudnék ráálni, de ez jobb hogy még mindig ezzel küzdök.
Akinek volt már hasonlóban része, esetleg valami bevált ennek eltűntetésére?
2023. okt. 20. 07:45
11/16 anonim válasza:
Bőrsebészeten 1 perc alatt megoldják. Nem fáj és szépen meggyógyul. Nekem is volt.🙂
12/16 anonim válasza:
#11 vagyok. Tudom, hogy azt írtad, hogy doki nem ajánlja. De könyörgöm, mivel jobb az, hogy ennyi ideje gyötröd a szemölcsöt.
Amíg be nem gyullad vagy netán még rosszabb, addig szedesd le. Nem nagy dolog. 3 napig fájdalmasabb lesz a járás. Kibírható🙂
13/16 anonim válasza:
A verrumal nem hagy nyomot, ám a lézerrel leégetettnek nyoma marad, és jobban fáj.
14/16 A kérdező kommentje:
A mai napon sebészeti úton kiszedték. Nem volt egy kellemes élmény, de állítólag teljes egészében ki lett vágva, úgyhogy remélhetőleg nem fog visszanőni.
aug. 26. 17:16
16/16 anonim válasza:
Na vegre! Szuper!
Köszönöm, aki lepontozott.
Kérdező, most picit rossz lesz, de utána elfelejted.
Jobbulast kívànok!🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!