Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hol van a hiteles forrás, ami...

Hol van a hiteles forrás, ami a covid oltottak magyar áldozatairól ad számot, legalább tízezeres nagyságrendben?

Figyelt kérdés

Magyarországon kb 6,5 millióan kapták meg a covid oltást, egy jó részük már elég régen. Ha van érdemi negatív hatása az oltásnak annak már meg kellene valahol jelennie. Jól láthatóan, bizonyíthatóan, minden kétséget kizáróan.

Nem öten, tízen, a szomszéd Mari néninek az üknagyanyja, hanem tízezeres nagyságrendben. Azért ennyi nagyságrendet várnék, mert a covid által elhunytak száma is ilyen nagyságrend, kb 50 ezer.

Ha az oltás és a Covid miatt is 50 ezren haltak meg, akkor teljesen mindegy mit csinál az ember, egyformán valószínű az illető elhalálozása. Ha viszont az egyik elhatározás jelentősen kevesebb halálozást tud felmutatni, akkor logikus azt választani.

Tegyük fel nem is haltak meg 50 ezren, kicsit szépíthetünk a statisztikán, de nem túlságosan, legyen 10 ezer. Állítólag nálunk akkor is a Covid rovására írják a halálozást, ha nem az volt a legfőbb oka, csak épp covidos volt az illető.

Szóval a kérdés, hol van az igazolható tény, miszerint okosabb dolog nem kérni az oltást?

2023. okt. 8. 09:15
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
45%
20: Azt látsz meg, amit akarsz. Nekem egyáltalán nem számít a te életed. Egy oltotté se, aki mindent elkövet, hogy húzza az időt a beismerésig.
2023. okt. 8. 17:03
 22/54 A kérdező kommentje:

Te állítod, hogy az oltás árt, érdekelne mire alapozod az állítást. A gyártónak és esetleg az engedélyező hatóságnak kell bizonyítani, hogy nem árt.

"Nekem rohadtul nem feladatom, hogy szabadidőmben vadidegen embereket győzködjek, meg linkeket keresgéljek. Pont lesz@rom, hogy te oltatsz-e. Nekem egyedül magamról kell(ett) dönteni."

Akkor mit keresel itt? Egész eddig minek írogattál ide?

Te határozottan állítottál valamit, pl, hogy nincs utánkövetés. Most én nem fáradok azzal, hogy linket vadásszak, fentebb van már egy rakat. Ha dobsz valami bizonyítékot utána én is dobok valami cáfolatot rá.

Attól, hogy ajánlás szerint a sokmilliárd ember vegyesen kapta az oltást, még nem jelenti azt, hogy pár tízezer a követhetőség miatt azonosat kapott. Egyébként Magyarországon volt ez az ajánlás, az erősebb immunválasz miatt(heterológ oltás), a többi ország meg vagy hasonló ajánlásokat adott ki vagy nem.

2023. okt. 8. 17:05
 23/54 anonim ***** válasza:
91%
Úúú kérdező, betegesen rá vagy pörögve a témára... Inkább fogadd el, hogy nem mindenki úgy látja, ahogy te, és máris jobban érzed majd magad.
2023. okt. 8. 17:28
 24/54 anonim ***** válasza:

#22!"Te állítod, hogy az oltás árt, érdekelne mire alapozod az állítást. A gyártónak és esetleg az engedélyező hatóságnak kell bizonyítani, hogy nem árt."

Nem állítottam ilyet. Azt állítottam, hogy én nem találkoztam olyan bizonyítékkal ennek ellenkezőjéről, ami meggyőzött volna.

"Akkor mit keresel itt? Egész eddig minek írogattál ide?"

Mert feltettél egy kérdést, amire válaszoltam. Ezt:

"Szóval a kérdés, hol van az igazolható tény, miszerint okosabb dolog nem kérni az oltást?"

Egyrészt nem kell ilyen tény, mindenki maga dönt(ött), arról, hogy neki mi az okosabb. (Az se kötelező, hogy kétes eredetű tanulmányok alapján dönts. Ha akarsz, hihetsz a saját szemednek is, dönthetsz az alapján is.)

Másrészt voltak ilyen igazolható tények, melyeket be is linkeltem, amikor ráértem ilyen hülyeségekkel foglalkozni, mert idióta emberek arra kényszerítettek, hogy otthon kuksoljak. Szerencsére most azonban már van jobb dolgom is. Sajnálatos, hogy neked nincs.

De ha ennyire érdekel, keress rá régebbi kérdésedre, ott lesz egy csomó link, amiket akkor küldtünk, amikor még rajtad kívül mást is foglalkoztatott ez a téma.

2023. okt. 8. 18:02
 25/54 anonim ***** válasza:
26%

Na tessék. :D

Eddig pár hónapot adtatok nekünk, oltottaknak, utána egy évet, ami már most kettő. Erre fel már azt írja itt egyikőtök, hogy 2026-28 között fogunk meghalni. :D

2023. okt. 8. 18:48
 26/54 anonim ***** válasza:
100%

A holtottak mindig ezzel jönnek, hogy bizonyítsd forrásokkal, adatokkal. Aztán, mikor megkapják, addig keresgetnek a nyelvezetben, a szavakban,a piszlicsáré részletekben, amíg arra rahuznak mindent, amit találtak, de legtöbbször még az se stimmel.

De a legfontosabb, hogy azt hiszik egy szócsata, vagy becsmérloő személyeskedés áradat majd kimenti őket. Ne legyen felreértés, aki nincs beoltva, az hátradőlve válaszolgat azoknak a birkáknak, akik azt hiszik, hogy a fórumozás megoldja a problémájukat.

2023. okt. 8. 18:53
 27/54 anonim ***** válasza:
96%
Még valami, kérdező. A vakcinagyártóknak abszolút nem érdekük, hogy kiderüljön, hány ember halt bele a vakcinákba, érted. Úgyhogy feltúrhatod az egész internetet, akkor sem fogsz hiteles forrást találni.
2023. okt. 8. 19:49
 28/54 A kérdező kommentje:

#26 Eddig egyetlen bizonyíték vagy forrás nem lett beírva. Egy egyszerű másol+beilleszt művelet lenne az egész, de csak süketelés volt oldalakon keresztül.

"A vakcinagyártóknak abszolút nem érdekük, hogy kiderüljön, hány ember halt bele a vakcinákba"

A vakcinagyártóknak nem érdeke, akár így is lehet. De sok más embernek viszont igen. Újságírók, biztosítótársaságok, hozzátartozók, stb Akadnak köztük nagyhatalmú emberek is, a hazai fideszes elit egy része is állítólag dubaiba ment beoltatni magát.

"Úgyhogy feltúrhatod az egész internetet, akkor sem fogsz hiteles forrást találni." Szóval NEM hiteles forrás alapján gondolod jobb választásnak az oltás felvételének mellőzését. Mivel ugye hiteles forrás nincs és valamiből mégis úgy gondolod. Legalább azt a NEM hiteles forrás linkjét megkaphatnánk?

Azon a telegram oldalon lenne? [link]

Ki/kik vannak az oldal mögött? Az oldal nevét tudjuk (szabad gondolatok) illetve egy kép a Schindler listájából. Még hivatkozik egy oldalra, ahol például chemtrailről van szó:

[link]

2023. okt. 8. 21:50
 29/54 anonim ***** válasza:

#28! Te miről beszélsz? Többezer válaszom van az oldalon, aminek egy részét már töröltem is a listámról. Nem gondolod komolyan, hogy nekiállok neked keresgélni olyasmit, ami engem NEM ÉRDEKEL. Téged foglalkoztat még mindig ez a téma. Hát, akkor keresgéljél, ha nincs jobb dolgod. (Mellesleg egyáltalán nem olyan egyszerű, mivel telefonról vagyok és egyszerre egyet másol vágólapra, tehát, mindegyiknél ki kéne lépnem a kérdésből és egyesével vissza.Nem mintha magyarázattal tartoznék.)

Inkább azon gondolkodj, mitől félsz ennyire, hogy még mindig ezen rugózol. Mivel már be vagy oltva, nem mindegy, hogy kapsz-e bizonyítékot arról, hogy ártott-e? Ha kapsz, úgyse tudod kivetetni, szóval okosabb lenne élni boldog tudatlanságban.

2023. okt. 8. 22:07
 30/54 anonim ***** válasza:
100%

Arra még nem gondoltál, kérdező, hogy van, akinek a hiteles forrása a saját teste, lelke és tudata? Aki az internet és a big pharma vegyszerei nélkül is tudja, mit kell tennie, ha valami légúti megbetegedés ellen kell védekezni? Aki nem hagyja magát megfélemlíteni? Aki nem engedi át az egészsége feletti uralmat olyan illetéktelenek kezébe, akik ismeretlen összetételű és hatású vakcinákra kényszerítenek?

Ha nem, akkor elárulom, sokan vannak ilyenek.

2023. okt. 9. 18:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!