Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hol van a hiteles forrás, ami...

Hol van a hiteles forrás, ami a covid oltottak magyar áldozatairól ad számot, legalább tízezeres nagyságrendben?

Figyelt kérdés

Magyarországon kb 6,5 millióan kapták meg a covid oltást, egy jó részük már elég régen. Ha van érdemi negatív hatása az oltásnak annak már meg kellene valahol jelennie. Jól láthatóan, bizonyíthatóan, minden kétséget kizáróan.

Nem öten, tízen, a szomszéd Mari néninek az üknagyanyja, hanem tízezeres nagyságrendben. Azért ennyi nagyságrendet várnék, mert a covid által elhunytak száma is ilyen nagyságrend, kb 50 ezer.

Ha az oltás és a Covid miatt is 50 ezren haltak meg, akkor teljesen mindegy mit csinál az ember, egyformán valószínű az illető elhalálozása. Ha viszont az egyik elhatározás jelentősen kevesebb halálozást tud felmutatni, akkor logikus azt választani.

Tegyük fel nem is haltak meg 50 ezren, kicsit szépíthetünk a statisztikán, de nem túlságosan, legyen 10 ezer. Állítólag nálunk akkor is a Covid rovására írják a halálozást, ha nem az volt a legfőbb oka, csak épp covidos volt az illető.

Szóval a kérdés, hol van az igazolható tény, miszerint okosabb dolog nem kérni az oltást?

2023. okt. 8. 09:15
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
24%

10

Miért, te tudod, hogy miről hazudtak?

Szűkebb családomban mindenki felvette, plusz melóhelyemen is mindenki kivétel nélkül. De egyiknek sincs azóta sem semmilyen egészségügyi gondja. Akkor minek kellett volna feltűnnie. Kapásból egyetlen egy olyan embert sem tudok mondani, aki a közelemben pl. meghalt volna, vgy rákos lenne a vakcinától.

Már a vakcina előtt is voltak hirtelen rosszullétek ismerősi körben, jó hogy nem mindent arra fogunk. Rokon 45 éves nő összeesett, meghalt, mire kiért a mentő. Nagybátyám daganatos lett, fogyott 40 kilót. Covid előtt is voltak ilyen esetek, meg ezután is lesznek. Pedig ezeknek a rokonaimnak sem volt soha semmilyen baja.

2023. okt. 8. 11:03
 12/54 anonim ***** válasza:
62%

Tán nem azt adták be az elején, hogy a vakcina megvéd a megbetegedéstől, és mellékhatásoktól mentes?

Ebből mi igaz például?

2023. okt. 8. 11:09
 13/54 anonim ***** válasza:
17%

12

- Nálunk senkinek nem lett tőle mellékhatása, pipa.

- A covid terjedése lecsökkent, és nem is voltak már olyan durvák a tünetek. Valaki vakcinával, valaki a betegségen túlesve szerzett immunitást ellene, de a lényeg a lényeg, vissza szorult a betegség, tehát pipa.

2023. okt. 8. 11:12
 14/54 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy, mit hiszel, annyit vakcináztatsz, amennyit akarsz. De fogadd el te is, hogy vannak, akik nem akarnak. Ennyi.
2023. okt. 8. 11:15
 15/54 A kérdező kommentje:

"Minden gyógyszer, oltóanyag stb.piacra dobásakor azonos protokoll szerint dolgoznak" Tényleg?

"itt viszont nem. Miért?" Miben is tértek el attól az azonos protokolltól? Te tájékozódtál erről?

"Nem nekem kell bizonyítani, hogy árt, eleve úgy lehetett volna tömeges használatra kiadni, hogy a humánkísérletek már lezajlottak."

Nem neked kell bizonyítani, hogy nem árt. Honnan a facból vetted? Úgy adták ki tömeges használatra, hogy a humán kísérletek is lezajlottak. Honnan vetted, hogy nem? Tőled is kérnék valami hivatkozást, ismétlem bármi jöhet, amivel indokolható, hogy logikusabb nem kérni az oltást.

Honnan a facból veszed, hogy nincs utánkövetés? Honnan, hogy mindenki vegyesen kapta az oltásokat? Linket pls

Nem, nem tűnt fel. Neked hol? HOL? Újra kérdezem, már sokadszorra, HOL?

2023. okt. 8. 11:35
 16/54 A kérdező kommentje:

Ugyanez elvárható lenne az oltásellenesektől. Ettől függetlenül lehet róla beszélni, vitatkozni ha érveket is tud valaki felmutatni. HA érveket is tud felmutatni, annak hiányában menjen innen a picsbe.

2023. okt. 8. 12:06
 17/54 anonim ***** válasza:
73%

A KSH kb. mindenről hazudik, ami nem fekszik a orbanista narratívának. Nemcsak eü. témában, hanem inflációban is stb. Tipikus nárcisztikus gaslighting hozzáállas, hogy "nekem higgy, ne a saját szemednek".

Az Eurostat oldalán találni tulhalálozási adatokat az Eu-ról. Aszerint már tavaly decemberben is súlyos volt a helyzet. Tisztán vakcina halálozási adatokat, sehol nem fogsz találni. SADS, turbo rák, VAIDS, myocarditis, stroke, pericarditis, embólia adatokat tudsz esetleg. De az Eurostat tavaly decemberben már 30% feletti többlet halálozásokat regisztrált Nyugat-Európa es Skandinávia jelentős részére. Ebben benne van, hogy télen mindig több a halalozas. Az igazi infuenza is azért megöl pár tízezer/százezer ember minden évben Európában.

A haláleseti biztosítási kifizetések statisztikáira is érdemes lehet rákéresni.

Amerikában 15% körüli volt a túlhalálozás tavaly, most már 45% körül van 44 éves kor alatt.

Egy masik nem közvetlen információ forrás az amerikai örökösödési adó befizetések drasztikus emelkedése.

Indirekt infi forrás a temetkezési vállalkozók beszámolói és hogy mennyivel több a munkájuk. Egy hónapja olvastam pl a kanadai temetkezési cégek konferenciájáról hogy 4-5x annyi a munkájukat egyes helyeken.

Mo.-on az Eurostat szerint is alacsonyabb a túkhalálozás, a nyugathoz jelest. Sztem a rengeteg kínai placebo miatt. És a harmadikat se vették fel sokan. A tényleges oltott szám sem 6, hanem inkbb csak 5 millió. A magas kínai arány miatt és a kínaiak összetétele miatt is inkább még 2-3 év múlva várható itthon katasztrófa. A kínaiban levő nehézfémek később hatnak. Illetve inkább az oltás után születő babáikban jelentkeznek a problémák. A telegram "szabad gondolatok" csatornája listáz alatlaban elég sok covid halál esetet a közösségi médiából.

Nem fogok adatforrásokkal érvelni senkinek. Nem adattár vagyok, hanem valós híreket olvasó ember. Keresse meg mindenki magának az infót.

Nem vagyok se baloldali, se jobboldali. Takarodjon minden politikus, a kisközösségi elszámoltatható önrendelkezés a megoldás, tolvaj hazug vízfej nélkül.

2023. okt. 8. 12:57
 18/54 anonim ***** válasza:
100%
+személyes véleményem szerint az általános globális túlhalálozási szint 2026-28 körül lesz a maximumon 400% körül.
2023. okt. 8. 12:58
 19/54 anonim ***** válasza:

#15!

"Tényleg?" Igen.

"Miben is tértek el attól az azonos protokolltól?" Nagyjából mindenben. "Te tájékozódtál erről?" Igen.

"Nem neked kell bizonyítani, hogy nem árt." Nem is ezt írtam. Nem nekem kell bizonyítani, hogy ÁRT. Nem nélkül.

"Honnan vetted, hogy nem?" Honnan vetted, hogy igen? K.rva egyszerű. A kutatási eredményeket évtizedekre titkosították. Nem volt hozzáférhető és most sem az.

"Tőled is kérnék valami hivatkozást, ismétlem bármi jöhet, amivel indokolható, hogy logikusabb nem kérni az oltást." Összekeversz a védőangyaloddal. Nekem rohadtul nem feladatom, hogy szabadidőmben vadidegen embereket győzködjek, meg linkeket keresgéljek. Pont lesz@rom, hogy te oltatsz-e. Nekem egyedül magamról kell(ett) dönteni.

"Honnan a facból veszed, hogy nincs utánkövetés?" Hát, erről én kérhetnek bizonyítékot, ha érdekelne annyira, mivel ami nincs, azt ugyebár nem lehet megmutatni.

"Honnan, hogy mindenki vegyesen kapta az oltásokat?" Ki mondta, hogy MINDENKI vegyesen kapta? Az volt az ajánlás, illetve hivatalosan sokból nem is kaphattad ugyanazt harmadiknak. Ha te erről nem tudtál, nem tudom, melyik bolygón éltél. Minden tele volt vele, kikerülni se lehetett. Mostmár nyilván nem, mert nem aktuális. Alig van néhány félnótás, aki még oltat. (Az más kérdés, hogy végül senki nem ellenőrizte ezt SE, pont leszarták.)

2023. okt. 8. 13:19
 20/54 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

[link]

Amerikában a halálozások 2020-ban emelkedtek jelentősen, mint a hivatkozásokon látható. 2020-ban még sehol sem volt a covid oltás, de volt covid. Nem számítva a humán teszteket, az első oltást 2020. dec. 14-én adták be, és még hónapokig alacsony volt az oltottak száma:

[link]

Ha kikeresném - pl eurostaton - a világ többi részén is ilyesmi adatok jönnének szembe.

Ránéztem a legszabadabb gondolatok telegram csatornára, azt írják az embernek igazából nincs szüksége ételre. Az egészet azért találják ki a profitéhes élelmiszergyártó cégek, hogy jó pénzeket akasszanak le. Adalékanyagot tesznek az ételbe, amitől éhes leszel ha nem eszel, mint drogoknál az elvonási tünetek. Ha abbahagyod az evést, előjön egy időre az elvonási tünet, de elmúlik, utána leszel igazán szabad, nem függsz élelmiszergyártótól.

2023. okt. 8. 16:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!