Már megint kezdődik a COVID?
10: Nem, az oltások nem változtatnak olyanná, mint én vagy más. Nem egy superhero filmben vagy. Komoly abnormálitás vannak a fejedben ezek szerint.
"Az oltás az egyetlen hatékony védelem."
3 modernát kaptam, autoimmun betegség alakult ki tőle.
Most épp covidos vagyok.
Megérte!
Én 1hónapja lettem covidos, s a sima enyhe megfázásos tünet helyett,
extrán begyulladt torkom ,gégém, tele lett a hátsó garatfal, a gége rész aftákkal,a vizet is kihánytam,elmenta hangom.
Nem voltam képes lenyelni a gyógyszert, kijött minden.Extra rosszullét, sürgősségi,fulladásos rohamok, hörgőgörcs, szájon nem kaptam levegőt, de a 2., 3. rohamnál már orron sem.Szteroid injekciót kaptam vénába. Meg egy vagon antibiotikumot, meg hörgőtágítót. Amikor eltelt 24óra roham nélkül, hazaküldtek.De még utána is hetekeig rosszul voltam.emelt dózisban szedtem vitaminokat. Meg írtak fel szteroidos asztma pipát.
Azzal alszok kb, mert azóta is rettegek. Még nem múlt el a félelen.
15-s,
Rengeteg hajam kihullott, a fejbőröm meg több helyen sebes lett....
2020-ban voltam olta Modernával 2x.
Egészen idáig nem voltam covidos,legábbis ilyen szintű roszullétem nem volt az elmúlt 4évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!