Megszoktad e tisztítani a telefonodat ha hazajöttél valahonnan?
Figyelt kérdés
Ugye amikor hazajövünk első dolgunk a kézmosás, de mivel azzal a kézzel a mobilt is összefogdossuk, az is koszos lesz így szükséges e minden hazaérkezéskor megtisztítani azt? Meg pl.ha nincs épp nedves törlőkendő, vagy fertőtlenítő akkor alapos lehet sima rongy szappanos vízzel áttörölve majd szárazzal, mert mostanában ezt szoktam de szeretnék leszokni erről, mert feleslegesnek érzem de szeretném megtudni, más hogy van ezzel mert bárkihez ha átmegyek a házukba, sosem látom, hogy törlölgetnék a mobiljukat hazaérkezéskor. Elég egyszerűen csak kezet mosni ha hazajöttünk nem?2023. szept. 11. 19:46
11/18 A kérdező kommentje:
10-nem igaz,elso kerdesem ebben a témaban, lehet mas is hasonlóval küzd az nem fordult meg a fejedben? Nem kell ettől még bunkónak lenni...meg nem kell az orrom alá dörgölni hogy kényszeres vagyok, tudom de attól még lehetnek kérdeseim...
2023. szept. 12. 18:46
12/18 anonim válasza:
10-es meg valószínűleg a másik végleg, aki se wc előtt se utána nem mos kezet, kézbe köhög és nem mossa meg stb. A
13/18 anonim válasza:
Az ilyenekre ne reagálj kérdező!
(lemaradt az előző komment vége :D)
14/18 anonim válasza:
15/18 A kérdező kommentje:
14-hiába linkeled, nem az n kérdéseim, bármilyen meglepő mást is érdekelhet ez...felesleges linkeln
2023. szept. 12. 22:11
17/18 anonim válasza:
* Meg szoktad-e tisztítani a telefonodat, ha hazaértél valahonnan?
Nem szoktam, mert magammal sem viszem. Most is kikapcsolva pihen a fiókban hetek óta. Csak ha szükségem van rá, akkor használom.
18/18 anonim válasza:
Csak akkor, ha az utcán vagy tömegközlekedésen használtam. Ha csak a táskában volt, de nem nyúltam hozzá, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!