Ez lehet covid?

Figyelt kérdés

Ma az iskolában elájultam és nagyon szédültem és gyenge voltam,és iszonyúan fájnak a végtagjaim. Amikor leküldtek a védőnőhöz, megvizsgált és mondta hogy ez akár lehet vírus, sőt lehet covid is. Mondta hogy ha fáj a torkom,hasam,hányok akkor csináljunk egy tesztet és zsa.

Most meg kapar a torkom és krákogok. Be van dugulva az orrom és nyák van a torkomban.

Ez lehet covid?

Ha másodjára kapom el abból lehet baj?

Vagy csak allergia?

2023. szept. 8. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Az allergiától nem ájulsz el, ha meg igen, akkor nulla kezelés nélkül bele is halsz mostanra.

Ájult gyerekhez, főleg ha nem fordult még elő ilyen, miért nem hívtak mentőt?

Egyébként csinálj covid tesztet, ha negatív, menj orvoshoz. A végtagfájdalom és a gyengédség lázzal kombinálva tipikus vírusfertőzéses tünet.

2023. szept. 8. 18:50
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Azonnal felugrottam és nem engedtem hogy hívjanak mentőt mert nem nagy cucc. Szinte azonnal felugrottam mert éreztem hogy drága osztákytársam lábán fekszem és megfeküdte az oldalam.

De a covid dologgal megijesztett a védőnő érted:D

2023. szept. 8. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Mostanaban voltunk covidosak. Magas laz, borzaszto gyengeseg, izomfajdalom, fejfajas volt. Kb negy napig, aztan puff, hirtelen mult el.
2023. szept. 8. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:
30%
Nem lehet covid, mert nincs ilyen betegség. Ez egy mozaikszó (most nem írom le a jelentését). Ne csinálj tesztet, mert abban is benne van a nanotechnológia meg egyéb káros anyagok, amellett, hogy begyűjtik a DNS-mintádat.
2023. szept. 9. 01:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az, nekem az utóbbi pár napban volt lázam, torokfájás, ma meg fejfájás, émelygés, szédülés, egyszer én is majdnem elájultam. Gondolom most ilyen jàrvány van, de nem tudom, hogy covid-e, nem is érdekel.
2023. szept. 13. 15:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Na igen valszeg csak szorongás, de a suliban sokan covidosak szóval ki tudja
2023. szept. 13. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!