Mitől múlik a herpesz leggyorsabban?
Kérlek osszatok meg velem mindent, ami bevált, sajnos nekem időnként ki szokott jönni, de csak egy kicsi hólyag szerű valami a szám középen, nem is olyan feltűnően.
Most meg az egész fel van dagadva, nagy, piros és undorító. A zovirax duo le szokta apasztani, de most egyre rosszabbnak látom, pedig időben elkezdtem kenni.
Folyamatos sírógörcs kerülget, nem mehetek így emberek közé és mindjárt hétfő.
Tegyél rá fogkrémet a herpesz felületére és hagyd száradni egész nap.
Hamarabb lemegy
Nálam bevált
Ezek, amiket írtak, hülyeségek. Fogkrém, persze.
Nekem évtizedekig volt rendszeresen herpeszem. Borzasztó volt, sokszor körbe az egész számon. Akkor egy doki felírt nekem Telviran tablettát, amitől elmúlt és ez a folyamatos probléma teljesen megszűnt.
Még 10+ éve én is szedtem Telvirant, nekem semmit nem ért. Kúra szerűen cink tablettát, az sem.
Eszek egy bablevest, kijön. Hozzáér a fogorvos, kijön. Elmegyek egy olyan helyre, ami nem tiszta, főleg régi bútorok-ágy, dohos lakás, kijön.
Emberfüggő h kinek hogyan hat, nem vagyunk egyformák..
Nálam bevált a fogkrém mert kiszárítja rendesen..
2-3 nap már pár fokkal jobban néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!