Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Rendkívül gyorsan teljes az...

Rendkívül gyorsan teljes az új COVID variáns, mentek-e következő oltásra?

Figyelt kérdés
Megírták, hogy őrületes sebességgel terjed az új variáns: [link]

2023. aug. 12. 23:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
27%
#16 Nyilván sajnálatos, hogy vannak, akiknek meghaltak a szerettei covidban. Viszont emögött emberek állnak, nem egy kitalált, nem létező denevér! Tényleg nem volt semmi gyanús? Nem vetted a fáradtságot, hogy tájékozódj? A minimum elvárt az lenne, hogy legalább a 2 méltán híres dokumentumfilmet (Monopoly, Új norma) megnézd. Mindent lehet tudni előre, érted? Azt is, hogy lesz hamarosan mégegy mesterséges pandémia. És megmondom őszintén, jobban jártak azok, aki a covidban hunytak el, mint mi, akik MÉG élünk... Szóval nagyon sajnáljuk a szeretteiteket, de szedjétek már össze magatokat és fogjátok fel, hogy a covid felfújt lószar volt a történetben.
2023. aug. 13. 21:21
 22/26 anonim ***** válasza:
38%

20: még büszke is vagy az ostobaságodra, ráadásul másnak kivansz halált. Rád száll vissza ketszeresen, ezt kapod ezért most.

Nem lattam covidban szenvedni senkit, nem is fogok. Mert nálunk senki se pánikolt be, ha valaki kohogni kezdett bevette a napi 20 000 egység D vitamint, 100 mg cinket, 2000 mg C vitamint,mikor r nap utan jobban lett, onnantól a negyedét.

A rákos anyámat megpróbálták megölni a kórházban,mint a többi öreget. 10 adag gyilkos remdesivirt kapott, mindennap pozitív teszt eredményei voltak (amik utána eltűntek az adattárból), de nem sikerült kinyítniuk. Mert titokbn szedte a D vitamint es a többit,amit elvettek voln tőle.

Szóval nekem ne sajnaltasd magad mert sötét vagy és rosszindulatú. Volt épp elég időd észhez térni. Az ilyen koloncnak nincs a társadalomban keresnivalója, a gyilkosok ingyenes birkája vagy. Szánalmas.

2023. aug. 13. 22:10
 23/26 anonim ***** válasza:
91%
Mi az a covid? Lemaradtam valamiről?
2023. aug. 14. 16:07
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Evvel a cikkezéssel egyfelől csak a hangulatot akarják tesztelni, mint tavaly a majomhimlővel. Másfelől meg abban bíznak, hogy a pánikra hajlamos öregek és/vagy krónikus betegek a hírek hatására majd mennek oltatni, nehogy ráromoljon a készítőkre a sok vakcina.
2023. aug. 14. 18:13
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Kevesen vakcináztak kell egy újabb hullám. Sztem elég sokan voltak kovidosak akik nem tudnak róla azok is. Túl sok a különböző bajoktól szenvedő ember, én nekem lekopogom nincs bajom az oltástól, de a másodikat követően 3 hétig kb iszonyatos fáradt voltam minden nap, és hány olyan van akik durva tüneteikről számoltak be sokan azóta nem önmaguk😔csak nem beszélnek róla az orvosok kiröhögik őket, illetve maguk se hiszik el h miért vannak bajaik. Nyílván a kovid nem volt veszélytelen sosem csak az a baj h a oltások óta túl sok ember hullik vagy lesz beteg.
2023. aug. 16. 18:47
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális aki ezek után is beadatja magát..

Megy folyamatosan a világmanipuláció...

2023. aug. 16. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!