A lányom lehet hogy mérgező növényt evett?
Figyelt kérdés
Tegnap a 3 éves lányom kint játszott az udvaron. Az udvarban kinőttek a földből levelek. A lányom összerágta és lenyelte. Utána kihányta darabokban a levelet és valami fehér habot is. Kellemetlen volt a lehelete is. Ezen kívűl más tunet nem jelentkezett. Ma reggel megmértem a testhőmérsékletét ami 37,2 . Kérjek orvosi segítséget vagy várjak hogy jelentkeznek-e új tünetek? Nagyon aggódom :(2023. aug. 5. 13:15
21/40 A kérdező kommentje:
Honnan tudhatom,hogy a lányom szervezetébe nem maradt méreganyag? Ha kihányta,az mindenképp erre utal hogy szerencsénk volt?
2023. aug. 5. 16:56
22/40 A kérdező kommentje:
A lányom széklete mostanra tele lett ezzel a zöld növénnyel és nagyon zöld az egész széklete.
2023. aug. 5. 18:40
23/40 anonim válasza:
Kerdezo, orvoshoz rohanni nem opcio? Tegnap? Ma reggel? Vagy mar az sincs, mert bezartak?
24/40 anonim válasza:
Nem is értem, hogy miért nem vitted azonnal kórházba a növénnyel együtt. Ha a székletben is jelen van, akkor nem keveset evett meg belőle. Most már mindegy is, mert ha mérgező, akkor már károsította a máját. Ennyi felelőtlen szülő. És igen, legyél nagyon mérges magadra és furdaljon csak a lelkiismereted. Tegnap egy gyomormosás elég lett volna.
Üdv: egy ápolónő
25/40 A kérdező kommentje:
Ez azt jelenti,hogy akár el is veszíthetem a lányomat?? Nem bírtam orvoshoz vinni,mert dolgozni voltam. A nővérem vigyázott rá. Ugye,nem lesz baja? Ne tamadjatok nagyon szépen kérlek titeket.
2023. aug. 5. 20:14
26/40 anonim válasza:
Ügyelet van a világon. Menj be vele. Most!
27/40 A kérdező kommentje:
És tudnak még valamit csinálni? Azonnal indulok vele
2023. aug. 5. 20:24
28/40 anonim válasza:
Igen, menj be, vidd a növényt is.
29/40 A kérdező kommentje:
Voltunk de csak antibiotikumot kapott
2023. aug. 5. 21:24
30/40 A kérdező kommentje:
Le lettünk rázva :/
2023. aug. 5. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!