Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hová lettek az mRNS oltásokat...

Hová lettek az mRNS oltásokat propagáló szakértők most, hogy egyre többen szenvedik az oltások következményeit (szívizom gyulladás, sztrók és az oltottak körében robbanás szerűen terjedő rák)?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy amikor felelősséget kellene vállalniuk a hazudozásaik miatt, miért nem állnak ki a nyilvánosság elé és vallják be, hogy tévedtek?

[link]

#corrupt egészégügy
2023. júl. 18. 09:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Én tudom is. :-)

Már régen nem arra kell figyelni,hogy ki,mit mondd,az ellenőrizhetetlen,és időpocsékolás.

Figyeljetek arra,amit láttok,és ti magatok tapasztaltok.Már annak is elégnek kell lennie.

Ne bántsatok másokat,felesleges.

2023. júl. 18. 17:19
 22/26 anonim ***** válasza:
Ha valaki fizet érte, én is kommentelek amit akartok!
2023. júl. 18. 17:32
 23/26 anonim ***** válasza:
41%

Én eddig csak ellenőrizhető adatot linkeltem, de pénzt nem kaptam érte.

Szóval csak a másik oldalon lehetnek bérkommentelők.

2023. júl. 18. 17:50
 24/26 anonim ***** válasza:
29%
Kérdező: te oltva vagy?
2023. júl. 19. 10:30
 25/26 anonim ***** válasza:
59%
Hagyni kell őket kérdező. Sajnos még saját maguknak is hazudnak az oltottak, de hidd el meglepődtek, hogy a háború kitörése után egy hónappal már senkit se érdeket a covid, biztos lehetsz benne, hogy azóta is csak bámulnak maguk elé üveges szemekkel, 3 spájzerrel a seggükben.
2023. júl. 22. 07:33
 26/26 anonim ***** válasza:
67%

Ezt a long covidot pontosan az oltás mellékhatásokra találták ki😂.

Tudták, illetve amikor már látták, hogy brutál mellékhatások lesznek/vannak, akkor kiötlötték ezt a long covidot 😃

Nem hiszed? Cáfold meg! Hogy döntöd el, hogy mellékhatás, vagy long covid?

Nekem az oltás óta, 2 éve, egy csomó egészségügyi problémám lett, úgy, hogy előtte soha nem voltam beteg. Soha semmi bajom nem volt. Vérnyomás ok volt, vércukor, ekg, vérkép ok volt. Nem iszok alkoholt soha, nem dohányzom, most hirtelen szívritmus zavarom lett, magas a nyugalmi pulzusom, ingadozik a vérnyomásom, meg-meg szédülök stb. Az oltás óta. Előtte semmi. 50 éves vagyok. Tizenvalahány évig évente jártam mindenfele szűrésre, a koleszterinemet nem mérte a műszer, olyan alacsony volt, soha nem találtak semmit.

Most hirtelen mentem tönkre?

Az oltás, ez 1000 százalék!

Belénk kényszerítették ezt a kitudja mit, mert sokan elvesztettük volna a megélhetésünket, aztán lesz, ami lesz velünk. Nem kell nyugdíjat fizetni.

2023. júl. 27. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!