6. COVID oltás mennyi idő múlva kell?
Lehet engem is lepontozni...
2021 márciusában lettem covidos, jól megszenvedtem vele.
Utána jött az, hogy nyáron csak az mehet ide-oda, aki be van oltva. Érdekes volt, hogy a kínaiak máris kitalálták az "ellenszert", ki tudja mi a fene volt benne.
Nyár közepén kitalálták, hogy bárki mehet bárhová.
Na a lényeg az, hogy valószínű az oltástól annyira izzadós lettem, hogy leírni nem lehet. 25 fokban folyik a víz a fejtetőmön, tarkómon, homlokomon.
Nagyon megbántam ezt a 2 szurit. Már úgy gondolom, hogy sok jó dolog nem volt benne. A kínaiak akarják meghóditani a világot, lassan kinyirnak mindenkit...
Veszélyezetett vagy például alapbetegség miatt? Mert akkor az influenzához hasonlóan nem hülyeség minden ősszel beadatni. Télen tudnak a legjobban fertőzni ezek a nyavalyák, a védettség pedig gyengül.
Egyéb esetben nem biztos, hogy kisebb szívás egy mRNS ismétlő oltás (az oltási reakciót tekintve) mint átesni a covidon újra. Egy előnye van: te döntöd el, hogy mikor van, szemben a betegséggel, ami jöhet a legrosszabbkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!