Akik azért nem kérnek oltást mert attól félnek 2,3 év múlva valami komoly bajt okoz mire alapozzák?
Az ilyen embereknek fingjuk nincs az oltás működèsèről. Általában azok ellenzik a leghangosabban akik egy kicsit se kutakodtak a témában (hiteles források) csak mennek a birka tömeg után.
De azért esznek tartósito szeres ételeket,italokat, dohányznak, szoláriumoznak stb
Ezt a 8-10 évet honnan vetted?
És azt honnan veszed hogy a most megjelent oltásokat csak így a semmiből hozták lètre egy év alatt?
Nem egy orvos, virológus elismerte, hogy kell annyi idő.
1 éve van koronavírusjelenség, a pfizer pl még kísérleti stádiumban van hivatalosan. Lehet a többi is, csak annak nem néztem utána.
Mindenkinek saját joga eldonteni, hogy oktatja-e magát. Csak elmagyaráztam mire alapozunk. A kérdésre válaszoltam.
Én kísérleti stádiumban lévő vakcinák helyett inkább egészségesen találkozom, sportolok és odafigyelek a mentális egészségemre. Én ebben bízom. Talán, ha minden ember ezt tenné nem lenne ennyi súlyos eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!