Mi a külömbség az izomcsomó es a nyirokcsomó között? Melyiket nem lehet látni ultrahang vizsgálattal?
5 éve van a fejboccentő izom alsó része alatt egy tapinthato de nem látható gomboc a jobb nyakszélemen.
Amikor megérintem arrébb mozgatható.
Nem tudok ettőla jobb oldalomon aludni mert nyomásra fáj és most napokig fájt mikor görnyedten ültem huzamosabb ideig.
A füllorr gégész azt mondta megfázasból visszamaradt nyirokcsomo duzzanat és az ultrahang.sem muatot semmit.
De ha nem kezeltetem úgy néz ki örökre megmarad...
Hova menjek,hogy normalisan kivizsgálják, megis mi ez mert nem tudoni végülis ez mi..
Illetve amikor fáj akkor most hideg vagy meleg borogatás a jó?
Kronikus mert 5 eve megvan ugyanakkor ha odafigyelek csak akutnak mondható a nyomás es afeszült allapotban kialakult fájdalom es a ket esetben ket különböző borogatas tipus a jó.
Segítsen akinek hasonlója volt/van.
Ijesztő egyebként,hogy a mostani fájdalom kialakuláskor amikor beszívoma levegőt a fájdalom is belenyilal abba apontba.
Igaz először az oldalam is fájt az elmúlt
Ez melyik csomo tipusra jellemező?
Úristen a limfóma kb olyan minta rák daganat nem?
Fe mivel nincs nagyon más tünetem ezért nem kell rohanu orvoshoz vagy ez idővel rosszindulatuvá is válhat?
A limfóma a latin lymp- szóból ered, ami nyirkot jelent, tehát limfóma= nyirokcsmókban előforduló daganat.
A lipóma is a latin eredetű lipo- szóból ered, ami zsírt jelent.
Nyugi, jó hogy már egyből nem leukémiát beszélsz be magadnak.
Előző voltam.
Hematológus? Az minek kéne? Nem leukémiád van, és nem említetted, hogy véralvadási problémáid lennének, és vérszegény sem biztos hogy vagy, de ha igen, ezeknek ehhez semmi köze. Kardiológushoz, urológushoz, nőgyógyászhoz, endokrinológushoz, proktológushoz nem szeretnél elmenni?
Figyelj ide, leírtuk mi lehet, menj el megvizsgáltatni akár MRI-n a nyakadat vagy egy másik dokinál ultrahanggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!