Milyen házi praktikákat ajánlotok?
Figyelt kérdés
Akármit eszek megy a hasam, de annyira hogy a húslevest is kétszerre eszem meg mert közbe el kell mennem,viszont tegnap este óta véres hasmenésem van. Okozhatja az is hogy munkahelyen sok a munka és nem tudok úgy wc-re menni(röviden hazahozom)?2023. júl. 3. 17:12
1/15 anonim válasza:
Erre a nagyon jo házi praktika ha felkeresed a házi orvosodat HOLNAP!
3/15 anonim válasza:
Ja amúgy igen, véres hasmenéssel: orvos!
4/15 A kérdező kommentje:
29 vagyok. Ennyire nagy a baj?
2023. júl. 3. 17:54
5/15 anonim válasza:
Mióta tart? Mennyi vér? Napi hány wc-zés?
Ez így nekem vagy valami durva fertőzésnek tűnik vagy IBD.
6/15 A kérdező kommentje:
Mi az az IBD? Hát...Egy nap egyszer de van hogy kétszer, viszont tegnap éppenhogy, ma nagyon véres volt. Viszont csak most délután hogy munkából hazajöttem, reggel nem volt véres
2023. júl. 3. 17:59
7/15 anonim válasza:
Mármint napi 1-2x mész WC-re? Az még nem olyan durva.
Hány napja tart?
Illetve a hasmenés mit takar?
8/15 A kérdező kommentje:
Például reggel eszek és 5 perc múlva menni kell
Majd eszek délbe és ismét
De van olyan hogy reggelizek és nem kell mennem, de ha ebédelek akkor igen. Viszont mindig csak délután vérzik inkább tegnap este óta...Viszont a hasmenés olyan hogy néha mintha görcsölne a gyomrom, de 5 perc alatt végzek is
2023. júl. 3. 18:12
9/15 anonim válasza:
Lehet éppen aranyér is amúgy meg sok minden...
Az viszont fix, hogy a vér miatt orvoshoz kell menni.
10/15 A kérdező kommentje:
És mi az az IBD?
2023. júl. 3. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!