Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hurutos köhögésem van, most...

Hurutos köhögésem van, most már második hete. Próbáltam rá vitaminokat és teákat az elmúlt néhány napban. Tegnap reggel még nagyon köhögtem hurutosan, meg orrom fújtam, estére pedig száraz lett a köhögés. Ez jót jelent? Így múlik el?

Figyelt kérdés

Annyi még hogy reggel volt hőemelkedésem, illetve most hogy szárazan köhögök vagy ugatva(?!) mert van hangja, de nem szakadt már fel semmi estére, annak ellenére hogy nyom a mellkasom, hogy köhögjek, meg enyhén fájnak az izületeim.

Ez normális ? Így múlik el a hurutos köhögés? Tapasztalt már valaki ilyet? Vagy szedjek köptetőt, hogy felszakadjon mégjobban?

Eddig csak orromra reventilt használtam, illetve a köhögésre kamilla-hársfa-csipkebogyó teát ittam mézzel + vitaminok.

2023. júl. 2. 01:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Jobban vagy? Nem tudom mi van.. sokan "betegek". Volt két covidos is. Vissza kellene menni az orvoshoz.

Sajnos eléggé elhúzódó ez a valami.

Ha nem gond esetleg egy tesztet nézetni.

2023. júl. 9. 06:09
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kérdést, nagyon kedves vagy.

A délelőtti köhögési hullámom még megvan. Ami talán javult hogy a köptető el köszönhetően könnyebben távozik a váladék, meg család szerint éjjel nem köhögtem annyit. Talán most már a 3.hét végén ideje lenne bőven, hogy javuljon..

Viszont az hogy közbe szúr a hátam, meg elől amikor köhögök ugyanúgy megvan.

Bár őszintén szólva tiszta izomlázam van most már..

2023. júl. 9. 10:18
 13/16 anonim ***** válasza:
szia mennyi ido alatt mult el? 3 honapja kohogok, hörghurut..
máj. 28. 12:46
 14/16 A kérdező kommentje:

Szia!

Ha jól emlékszem (bár már egy éve volt és azóta mégegyszer is sikerült ezt összeszednem..) de olyan 3-4 hónap volt. Mozgás után (futás vagy nagyobb terhelés) még 5-6 hónapra is köhögtem.

máj. 29. 07:04
 15/16 anonim ***** válasza:
uhh, neked mi segített? jött fel váladék is amikor köhögtél?
máj. 29. 13:29
 16/16 A kérdező kommentje:

Futás után volt amikor igen, jött.

Én gyógyszereket nem szívesen szedek be, természetes gyógyítás felé mentem, gyógynövények és vitaminok minden mennyiségben.

Illetve utaztunk is és a tengerparti sós levegő segített. Esetleg ha van lehetőséged só szobába menni vagy ilyesmi, szerintem nagyon jó lehet. :)

Mielőbbi gyógyulást kívánok!

máj. 31. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!