Mit kezdhetek ezekkel a "tengeri" kiütésekkel?
Figyelt kérdés
Tengeren nyaralunk 1 hete, még van is hátra 2 nap de tegnap óta viszketek mint az állat. Meg szúrós érzés is kicsit, mintha mindig lenne rajtam egy szúnyog. Tegnap nem fordítottam rá különösebb hangsúlyt, azt hittem tényleg csak a szúnyogok csíptek szét, csak ma mondták a társaságból többen, hogy tele van a mellkasom, a vállam és a hátam kis piros kiütésekkel (vállamon inkább barnás színűekkel) egész nap viszket és egyszerre szúrós érzés, kicsit égető. Az annyira nem érdekel hogy mitől lett, mert már úgyis sz*pok vele :D gondolom valami baktériumoktól a vízbe, akár azért mert sok tengervizet nyeltem. Gondoltam még a sós vízre ugyanis egymás után 2 nap nem zuhanyoztam le este a fáradtságtól. Vagy arra, hogy a hátamon és a vállamon leégtem bár ez max a viszketést magyarázná meg. A kérdésem az lenne, hogy mit kezdjek vele mert nagyon szar így lenni.2023. jún. 23. 14:49
1/4 anonim válasza:
A sos vizet nem birod, nemhogy zuhanyzas, de testapolo is kene.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszi, esetleg valamilyen fajtat tudsz javasolni?
2023. jún. 23. 17:40
3/4 anonim válasza:
Gyògyszertàrban mutasd meg, és fognak rà adni megfelelò szert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!