Máté 1980 kérdése:
A "red lights" negyedben szexeltem egy prostival orál és a szex is óvszer használatával történt más nem volt,van okom aggódni a hiv vírus miatt?
Figyelt kérdés
Az óvszer nem szakadt ki és nem sérült.2023. jún. 1. 21:17
1/9 anonim válasza:
Van. Csak a % a kérdéses. Nyilvánvaló, hogy ajánlott 3-4 hónap múlva tesztet csináltatnod a saját magad megnyugtatása céljából.
De ezt leszámítva remélem megérte és jól odab-sztad magad :D
2/9 anonim válasza:
Nem értem amúgy minek mentél oda ha félsz? Ha odamentél, akkor miért utólag félsz?:D
Egyébként mindenképp elmennék szűrővizsgálatra ilyen hobbi mellett.
3/9 anonim válasza:
Óvszerben, ha nem szakadt ki, szinte 0% az esélye annak, hogy elkaptál valamit. Ha nem nyalta végig valamelyik nyílt sebedet, vagy a szemgolyódat, akkor szerintem nyugodtan aludhatsz.
4/9 anonim válasza:
Nem kell akkor aggòdnod! Jobb, lenne, ha a közeljôvôben nem jàrnàl ilyen helyre. Jobb, ha rendes nôvel csinàlod a szexet, akkor nem kell aggòdnod!
6/9 anonim válasza:
A szôvegbôl kiderûl, ha rendesen végig olvasod!
8/9 anonim válasza:
Utólag minek ezen agyalni? Talán kényszerítettek, hogy menj?
9/9 anonim válasza:
Minden 2. férfi AIDS-es lenne, ha ilyen könnyű lenne elkapni. Védekezz mindig és nem lesz semmi bajod.
Az ilen rosszindulatú paráztatásokat nem értem, miért kell fölöslegesen riogatni a kérdezőt. Miért baj ha az ember elmegy szórakozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!