Mit jelent az pontosan, hogy vénás vérvétel alapján HIV1-re pozitív lettem, de HIV2-re negatív? Nem csak egyféle HIV vírus van?
Figyelt kérdés
2023. máj. 19. 21:04
1/7 anonim válasza:
Nem, kétféle van. HIV-2 leginkább Afrikában van jelen.
3/7 anonim válasza:
Mikor kell menned ismétlő vérvételre?
4/7 A kérdező kommentje:
Hármaska: Tegnap voltam, és akkor már negatív lett a gyorsteszt. (Időközben gyógykezeltem magam alternatív gyógymódokkal.)
2023. máj. 20. 13:00
5/7 anonim válasza:
Nagyon örülök a negatív tesztednek. Azért ne gondold, hogy az alternatív gyógymód miatt lett negatív. Mert elsőre sem pozitív lettél, csak 'nem negatív' az eredmény. Ezért kell az ismétlő. De ugye hivatalos vérvételen voltál?
6/7 anonim válasza:
Meséld el kérlek, mivel kezelted magad. Több millió ember életét menthetnéd meg vele.
7/7 anonim válasza:
Na, el is felejtetted, mit szedtél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!