Ügyfèlkapun keresztül, pontosan hol lehet megnêzni a vèrvèteli eredményeket?
Figyelt kérdés
A " betegèletút",-nál kerestem, de ott nem lehetett megnèzni..:/
Köszönöm, előre is!
2023. febr. 19. 17:14
2/12 anonim válasza:
Igen, eeszt, azon belül egészségügyi dokumentumok, alul beállítod a dátumot és rámész a keresésre.
3/12 anonim válasza:
Eeszt
Lakossági portál
Utána bejelentkezés ügyfélkapuval
Ellátások
Egészségügyi és beteg dokumentumok
Majd ott lehet kiválasztani az időszakot és hogy mit keresel
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi, megnèzem így, mert most odàig jutottam el, hogy "betegdokumentumok lekèrdezèse" de a dokumentum azonosító számot sehogy sem találom a letétemen.. Írja, hogy 24-el kezdődik, ès 18 karakter, de így sincs meg..:/
2023. febr. 19. 17:24
5/12 anonim válasza:
Innen indulva lejjebb megtalálod a leletet.
6/12 anonim válasza:
Semmilyen azonosítót nem kell beírni, csak nyomj a keresésre és kidob mindent.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így sikerült. Csak nincsen még mindig ott annak az egy hormonnak az eredménye, pedig azt mondtàk tegnap ilyenkor, hogy hamarosan/màsnap ilyenkorra meglesz..:/
2023. febr. 19. 17:36
8/12 anonim válasza:
Vérvétel után nem biztos, hogy egy helyen/időben lesz meg az eredmény.
Van amit máshol elemeznek/értékelnek
9/12 anonim válasza:
Hát sajnos nem mindig töltik fel egyből ... nekem volt olyan hogy egy hét múlva került csak fel vérvétel eredmény (pedig már aznap kész volt)
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi, felhívtam őket, így megtudtam érdeklődni.
2023. febr. 19. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!