Covid óta nem tért vissza a teljes szaglásom mit csináljak, milyen illóolajakat vegyek, valami mást kéne tennem? bőv.lent
2020 november elején át estem a covidon, azóta nincs teljes szaglásom abszolút nem olyan mint régen nagyon torzul érzem a szagokat teljesen más és rossz sok parfümöt büdösnek érzek. Néha 1-1 pillanatra vissza tér olyankor nagyon boldog vagyok elkap egy leírhatatlan érzés/feeling legutóbb az új bútor illata csapott meg, a cigaretta füst szaga (párom dohányzik), a frissen szelt paprika illata.
Mostanában egyre "jobb" ahhoz képest mint ami volt és nagyon vágyom emiatt arra hogy vissza kapjam a szaglásom. Amíg nem éreztem ennyit se nem tudtam hogy mi hiányzik most viszont sírni tudnék annyira rossz hogy alig-alig érzem és néha irdalmatlanul büdös leírhatatlan kellemetlen szagokat érzek ami másnak kellemes és nem értik hogy mi bajom van miért nem tudok némelyik emberrel egy légtérben lenni (parfüm miatt).
Olvastam neten hogy vannak orvosi illóolajok amik terepiásan segíthetnek. De nem találtam hosszas böngészés után hogy melyek ezek az illóolajok. De ha van tapasztalata valakinek hogy mivel tudta vissza szerezni a szaglását azt is szívesen fogadom :)
Köszönöm hogy időt szántál rám:)
Mivel a 9-es válaszban linkelt videót a gazdája privátra állította, feltöltöttem ide:
data.hu/get/13772619/AkeOGYI13376.zip
Eskü kiírom, hogy nekem az ízlésem ment el. Hátha bejön nekem is! 😁
Ám tök jó, hogy érzel szagokat/ illatokat.
Véletlenek nincsenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!