Hasmenés hányás nélkül vírusos vagy bakteriális lehet?
Figyelt kérdés
Több minden volt hétvégén ami gyanúra adhat okot. Orális szexeltem egy egyéjszakás csajjal, tojást ettem ami nem esett jól, a pénteki ebédre evett gyros után hasmenésem lett, bár hétvégén már semmi bajom nem volt. Hétfő reggel indult a sárga hasmenés. 2x volt, azóta minden reggel 2x kijön ugyanúgy, gyenge vagyok. Enni nem tudok rendesen, csak ilyen főtt krumplit, meg sok vizet iszok. Smectat szedek napi 2-t. Nem kellett volna már meggyógyulnom? Olvasgatom a netet és olyanokat írnak, hogy shigella, giardia lehet amit szexuális úton lehet főleg elkapni. Nagyon meg vagyok rémülve! A háziorvosom semmit se mondott, csak hogy smecta, sok víz, diéta. Lázam nincsen!2023. ápr. 20. 08:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!