Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit gondoltok erről? Ezek...

Mit gondoltok erről? Ezek után sem nyílik fel az emberek szeme?

Figyelt kérdés

Kitettem egy bejegyzést a Facebookon, amiben elmondja egy ember, hogy a csapata - 35 futó(sportoló)- közül 29 oltott, és folyton betegek, romlott a teljesítményük. Az oltatlanoknak semmi baja.

Erre ismerősöm, aki kórboncnok/halottkém, hozzászólt:

"És ha még tudnád, amit én tudok..."

Ezek szerint sokan a vakcinák mellékhatásai miatt hunytak el.

Egyik barátom apukája oltás után szívizomgyulladásban. Ami a Pfizer jegyzett mellékhatása!

Ha egy halottkém mondja, akkor sem hiszik el az emberek?

2023. ápr. 4. 10:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

In July 2021 the US Food and Drug Administration (FDA) quietly disclosed findings of a potential increase in four types of serious adverse events in elderly people who had had Pfizer's covid-19 vaccine: acute myocardial infarction, disseminated intravascular coagulation, immune thrombocytopenia, and pulmonary embolism.

2021 júliusában az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága (FDA) nyilvánosságra hozta a Pfizer covid-19 vakcinával beoltott idős embereknél a súlyos nemkívánatos események négy típusának potenciális növekedésére vonatkozó megállapításokat: akut miokardiális infarktus, disszeminált intravaszkuláris koaguláció, immunthrombocytopenia és tüdőembólia.

2023. ápr. 4. 15:42
 12/18 A kérdező kommentje:
Nézzétek meg az FDA hivatalos oldalát!
2023. ápr. 4. 15:43
 13/18 anonim ***** válasza:
40%
Miért erőlködsz ennyire, hogy meggyőzz mindenkit?
2023. ápr. 5. 08:58
 14/18 anonim ***** válasza:
65%

Én 20 éves vagyok, nem vagyok oltás párti, és ellene se vagyok. Nem oltattam magam, mert szimplán nem érdekelt, 18 voltam, nem nagyon foglalkoztam ezzel, volt jobb dolgom is. Viszont láttam már egy csomó konteós hülyeséget amit mondtak stb. De te amit ide bemásoltál, az lényegében az, hogy a világ egyik legbefolyásosabb hatósága, elismerte, hogy egy gyógyszernek vannak mellékhatásai, ami főleg idősebbekre veszélyes. Most teljesen komolyan kérdezem, ezen mi a meglepő?

Minden gyógyszernek vannak mellékhatásai, amivel sokan bajlódnak, az oltások most a konteók miatt jobban fókuszban vannak, ezért nagyobb hangsúlyt kapnak a negatív esetek.

Én nem mondom, hogy csodaszer, de nem is világpusztító szuperfegyver. Mindenkinek a saját döntése, hogy beadatja magának vagy sem, te úgy döntöttél, hogy nem teszed meg, de miért akarsz mindenki mást meggyőzni, hogy amit mások tesznek az rossz?

Ez pontosan annyira idegesítő, mint amikor egy vegán mindenáron meg akar győzni, hogy egy erkölcstelen idióta vagy, amiért húst mersz enni. Vagy persze fordítva.

Én csak azt nem értem, miért vagy ilyen frusztrált, mikor az általad említett szer, nincs benne a szervezetedbe, a saját döntésed miatt. Az, hogy mások meg mit csinálnak magukkal, az meg nem a te dolgod.

Lazíts kicsit.

2023. ápr. 5. 16:49
 15/18 anonim ***** válasza:
52%
Hagyd, kérdező, aki konteónak gondolja az igazságot, azon úgyse lehet segíteni. Elvis Presley mondta egyszer, hogy az igazság napfény. Eltakarhatod a szemed elől, de attól az még ott marad.
2023. ápr. 6. 01:41
 16/18 anonim ***** válasza:
54%
Ahogy elnézem nem, nem nyílt fel a szeme az embereknek....szerintem soha nem is fog. :)
2023. ápr. 20. 06:08
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Merogenomics a youtube csatornáján mostanában beszélt arról, hogy kutatások folynak azzal kapcsolatban, hogy lehetséges az oltások "átadása" ("vaccine shedding") oltottak által oltatlanoknak, testnedvekkel és kilégzéssel, és mi lehet ennek a mechanizmusa. Nem is olyan meredek elgondolás, tekintve, hogy a Pfizer kísérletek leírásában is volt erről szó. Ha jól emlékszem, a kísérleti alanyoknak be kellett arról számolniuk, ha a partnerük vagy a velük egy háztartásban elő személyek valamilyen mellékhatást tapasztaltak.

#20: Mindenkinek a saját döntése?? A testvérem majdnem elvesztette a munkahelyét, 2022 decemberében végül az utolsó pillanatban beoltatta magát, meggyőződése ellenére. Nem tudhatta, hogy pár hónap múlva megváltoznak a dolgok... Azóta a pajzsmirigy-értékei megugrottak és bármit csinál, nem tudja őket levinni. A párom 3 oltást kapott, szintén azért, hogy tovább dolgozhasson a munkahelyén (eü). Tavaly ősszel kórházba került, volt egy furcsa rohama, a dokik nem tudták kideríteni, mi okozta, de majdnem belehalt. Hogy mások mit csinálnak, nem a te dolgod? És ha azok a mások a szeretteid, családtagjaid? Ne legyünk "frusztráltak"? Te nem lennél az?

2023. ápr. 25. 09:40
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, sajnos nekünk is kellet beszélgetnünk egy boncmesterrel és ő is hasonlókat mondott. Amúgy miért ne rugózhatnánk ezen ? Ti nem azon örömködtetek hogy na majd a sok oltatlan megfog halni meg majd az utcára se mehet ki ? :D na utólag mi előnyötök van ?
2023. ápr. 26. 05:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!