Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért szorít jobb oldalon a...

Miért szorít jobb oldalon a mellkasom?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elkaptam a betegséget ami most megy sajna végig mindenkin. Kezdődött magas lázzal (39.1), torokfájás, orrfolyás. Mostmár nincs lázam, viszont köhögök baromira. Fáj a mellkasom is, a doki ezekre írt fel sumamed 500mg antibiotikumot, illetve köhögéscsillapítót. Viszont egy ideje a mai napon elkezdett szorítani levegő kifújásnál (nevetés, köhögés stb.) mell alatt, illetve ha oldalra fekszek. Ez mi lehet?

Diagnosztizált hipochonder vagyok, ilyen formában jön ki gyermekkori trauma sajnos. Nem szeretném túl aggódni a dolgot, így inkább gondoltam utána kérdezek hátha valakinek volt már ilyen. Előre is köszönöm!

2023. márc. 16. 22:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben lányomat (14), elküldte a háziorvosa tüdőröntgenre. (az más kérdés, hogy a rendelőben küldtek jobbra, balra, mert a tüdőgondozó szerint a gyermektüdőgondozó a kerület másik végében van. Ott kiderült náluk csak orvos van, készülék nincs szűrésre. Visszaküldtek a rendelőbe. Ott nagy nehezen kiderítették, hogy a sima röntgenre kell menni, nem a tüdőgondozó, tüdőszűrésére... Elkészült a felvétel, amit elrontottak, így még egyszer behívták... 1,5 óra alatt készen is volt. Végül, mindez három napunkba telt összesen. Nem találtak semmi kórosat. Meggyógyult.
2023. márc. 19. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!