Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit ajánlotok erre a mostani...

Mit ajánlotok erre a mostani virusra?

Figyelt kérdés

Orrfolyas, izom fajdalom, kohoges. Tegnap voltam orvosnal.. mondta h influenza de nem irt fel semmi tabit.

Viszont mára meg belazasodtam. Kerjek az ugyeleten antibiotikumot?

2023. márc. 11. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Üdvözöllek! Neocitrant vegyél por formában! Kitünö szer Inflenzára.
2023. márc. 11. 13:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Meleg teába keverd bele! Lázat is csillapit! Hamar jobban leszel tőle! Jóbbúlást kivánok! Üdvözletem!
2023. márc. 11. 13:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszi
2023. márc. 11. 13:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Vírusra nem hat az antibiotikum.

Én is most lábalok ki az influenzából, nagyon beteg voltam.2 napig magas láz, izomfájdalom, állandó, gyötrő fejfájás. Ez utóbbit semmilyen gyógyszer nem vette ki, csak rövid időre enyhítette.

Nekem csak Aszpirint javasolt az orvos,sok folyadék (gyógytea vagy víz), fekvés az egyenletes melegben.Friss gyömbért tettem a nem forró teába, citromot, mézet.Szedtem mèg C vitamint, 1000 mg este is reggel is, D vitamin, Béres csepp.Most hurutos köhögéssel küzdök, de már jobban vagyok.Kedden este lettem beteg.A hársfatea, csipkebogyótea, kamillatea mind jó, nekem ezek voltak itthon. Lázcsillapítót szedtem, de két napig volt 38- 39C. Jártányi erőm nem volt. Jobbulást!

2023. márc. 11. 13:47
 5/7 A kérdező kommentje:

4es!! Ugyanez!!!! Kedden lettem rosszul es most nagyon KO vagyok. Hozattam lazcsillapitot most.

En is foztem gyombert meg hagyma teát

2023. márc. 11. 14:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól írják, a vírustól vagy lázas, arra meg szemernyit se hat az antibiotikum. Közben viszont a mellékhatásokat elszenvednéd, és hozzájárulnál a rezisztens baktériumok kitenyésztődéséhez. Örülj, hogy nem írta fel az orvosod valami régi, rossz beidegződés miatt, mert sajnos ez se ritka.
2023. márc. 11. 14:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Elegem van mert mar Januarban is elkaptam egy hasonlo makacs virust..... a legrosszabb h itthon kell rohadni egyedul
2023. márc. 11. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!