Felso leguti betegseg szovodmenye lehet a fuldugulas?
Figyelt kérdés
Kohogtem es folyt az orrom, még nem múlt el teljesen, de mar sokkal jobban voltam erre ma felváltva kezdtek dugulni a füleim, nyomást is érzek benne és ezzel egyutt a hangom se az igazi, kicsit megy el a hangom. Egyebkent elotte nagyon felidegesitettek, lehet esetleg stressz miatt? Nem kiabaltam vagy ilyesmi…2023. márc. 2. 22:33
1/1 anonim válasza:
Üdvözöllek! Felső légúti hurutot , náthát követően gyakran alakul ki füldugulást, átmeneti halláscsökkenést okozó fülkürthurut. Az esetek többségében nem súlyos , de gyakran hosszan tartó betegséghez - ha nem kezeljük megfelelően - akár középfülgyulladáshoz is vezethet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!