Az agyvelo gyulladas szovodmenye lehet epilepszias roham?
Figyelt kérdés
egyik ismerosomkb masfel eve epilepszias rohamot kapott es az orvosok megallapitottak hogy agyvelo gyulladas miatt tortent..kikezeltek majd utana egy evig kellet szedje a gyogyszereket ...egy ev utan csokkentetek es csak felet kellet bevegye a megszokott adagnal es a gyogyszer csokkentes utan ismet kapott egy epilepszias rohamot ..nagyon megijedtunk es gyorsan orvoshoz is mentunk aki azt mondta hogy az alkohol miatt volt a roham( pedig csak egy pohar sort ivott szilveszterkor) szerintetek lehetseges h csak az alhkol miatt volt? v valami mas is allhat a hatterben? tapasztaltak velemenyet kerem ....csak azert irtam ki ezt a kerdes mert itt a korenyeken az orvosok nem nagyon veszik komolyan a beteg panaszait ...szovakl akinek van valami tapasztalata kerem irjon! remelem tobbet ilyen roham nem fog elofordulni. koszonom szepen elore is a valaszokat!2020. jan. 13. 21:28
1/5 anonim válasza:
Igen lehet. Az epilepszia általában valami agyi sérülés környékéről indul ki. Tehát ez okozhatta nála.
Magát a nagyrohamot kiválthatja egy pohár alkohol is, vagy villogó fények...
2/5 anonim válasza:
...de nem lehet általánosan erről beszélni. Valaki gyógyszer mellé iszik és így nem kap rohamot se.
3/5 anonim válasza:
Igen, lehet szövődménye. Hogy másodjára mi váltotta ki, a fene se fogja tudni megmondani innen, nem ismerjük a beteget.
4/5 anonim válasza:
Számos történés okozhat epilepsziás rohamot, mondom ezt úgy, hogy én magam is 5 éve epilepsziás vagyok.
Egy agykárosodástól elkezdve, kisebb-nagyobb sokkokon át egészen a kullancs csípésig(nem csak Lyme-kóros lehetsz tőle) bármi okozhat epilepsziát sajnos,így az agyvelőgyulladás is.
5/5 anonim válasza:
Én fejsérüléstől+örökölt hajlam együttállása miatt lettem beteg.
Szedem a gyógyszert, tünetmentes vagyok, jogosítványom is van, de nem vagyok egészséges.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!