Van itt olyan epilepsziás, aki szed Lamotrigint (vagy Lamolepet) és Levetiracetamot (vagy Levilt)? 22/L
Levetiracetamot szedek, 500mg-osat.Kisebb-nagyobb krízisekre használom, mikor hogy.
Reggel 1 egész, este 2.
Én kombinált terápiát kapok. Levil:2 x 1250 mg. Lamolep:2 x 200 mg. Etopro(Topamax) :2 x 200 mg.
Cudar nagyrohamaim voltak hányással közben és utána, több is egymás után, most viszont évek óta tünetmentes vagyok, még jogsim is van.
Nekem 2 rohamom volt egy hét különbséggel, Levilt szedtem rá pár hónapig, aztán abba hagytam, ez 2,5 éve volt
Azóta nem volt rohamom
Hasonlóan vagyok, gyógyszerezve, mint a #4-es.
2x1000 mg Levilt szedek naponta. Szinte csoda ez a gyógyszer... Nem igazán vannak (az én esetemben) mellékhatásai, teljesen tünetmentesen élek...
Évente járok kontrollra, B kat. jogosítványom van.
De az elhelyezkedésem a munka világában, ilyen betegséggel, na az kérdéses...
F
Ja igen, én is kaptam annak idején Etoprót, de annak az én esetemben nem voltak érdemi hatásai (se rosszabb, se jobb nem lett tőle az állapotom), viszont rengeteg mellékhatása volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!