Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Én is elkaphatom a bőrgombàt?

Én is elkaphatom a bőrgombàt?

Figyelt kérdés

Bőrgyógyàszatra kellett befeküdnöm, ahol egy bőrgombàs beteggel raktak egybe. Nem mos kezet és nem hasznàl kézfertőtlenítőt, àllandóan az én cuccaim közelében van. Én nem ilyesmi miatt vagyok itt, félek, hogy megfertőz?! Miutàn bekeni magàt, pl konkrétan a fenekében turkàl előttem a krémes kezével, utàna azzal fogdossa az ajtókilincset, stb.

Kérlek, ne kövezzetek meg, én nagyon sajnàlom, hogy ez van neki, de nagyon félek a fertőzéstől...

Ha alszik, majd lefújom a csapot és a kilincset. A wcre se merek ràülni, de így is félek. :(

2023. febr. 13. 18:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ne màr... Akkor én is elkaptam màr? :S
2023. febr. 13. 20:15
 12/17 anonim ***** válasza:

Azért ez még nem biztos.

Az ember védekezik.

Elsőre, ahol megtapad, allergiás reakció is lehet, kiütésekkel.

Be kell kenni gombaölő szerrel.

És, ha lehet, költözz ki onnan.

2023. febr. 13. 20:18
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem tudok kiköltözni, nincs több hely, csütörtökön mehetek csak haza, valószínűleg addig ő is itt lesz :(
2023. febr. 13. 20:22
 14/17 A kérdező kommentje:
Allergia miatt vagyok itt
2023. febr. 13. 20:22
 15/17 anonim ***** válasza:

Akkor sok szellőztetés (nem kell vadul, mert akkor még jól meg is fázol) és gyakran mosakodj, de azt is érzéssel. Ha lesúrolod a bőröd, sokkal könnyebben fertőződsz.

Ha meg hazamentél, hipózz ki mindent, vagy főzd ki, amit csak lehet.

2023. febr. 13. 20:29
 16/17 A kérdező kommentje:
Mindezek mellett olyan szinten horkol, hogy a barna medve sírva könyörögne a receptért.........
2023. febr. 13. 22:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Az már az ő baja!

Esetleg szóljál neki. Bár nem mindegy: fulladozik is? Mert csak akkor veszélyes.

2023. febr. 13. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!