Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Egyik nap hasmenés most meg...

Egyik nap hasmenés most meg székrekedés?

Figyelt kérdés

Mitől van ez?

Sziasztok!

Nekem szinte sose megy a hasam, tegnap viszont hajnalban arra keltem hogy nagyon nagyon fáj, aztán el is kezdett durván menni 2 órán keresztül. Aznap ettem pirítóst, ittam teát, meg főtt krumplit illetve banánt. Azóta nem volt székletem és érzem, hogy fáj a hasam de nem tudok üríteni.

Mit kéne tennem? Milyen bevált trükköket, vagy megoldást tudtok erre?

Minden segítő választ megköszönök!!!

2023. febr. 2. 02:11
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
Ember! Hajnali kettő van! Kis teától meg pirítóst pl nem fogsz jót szrni! Lényeg haver h egyel normalis kaját főtt kaját meg egyel gyümölcsöt rostot! Aztán igyál egy jó erős fekete kavet!
2023. febr. 2. 03:32
 2/6 anonim ***** válasza:
39%
Ez sz..r ügy
2023. febr. 2. 15:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Az átlag pont jó!
2023. febr. 2. 20:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Bekaptál valami vírust, vagy romlottat ettél. Néha megesik.

Ha pedig kiürült a beled, akkor nincs mit kiszarnod. Várd meg, míg megint megtelik.

2023. febr. 13. 13:46
 5/6 anonim válasza:
0%
vakbélgyulladás
2023. febr. 18. 15:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Hónap hányás!
2023. febr. 18. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!