Candida ellen mit lehet tenni?
Több éve,kiskorom óta (Ha jól emlékszem) jelen van az életemben...eddig nem zavart mert "gyerek" voltam. Pár éve kezd nagyon zavarni a nyelven lévő lepedék, és az ezzel társuló szájszag. Napi 1 csomag rágót elhasználok,(Ami elvileg nem is egészséges) csakhogy az iskolában, a tömegközlekedésben valamennyire elnyomja. Egy nap otthon hagytam a rágót és meg is jegyezték (diszkréten) hogy kissé szájszagom van.
Orvoshoz nem nagyon szeretnék fordulni (Ha van más lehetőség, ha nincs akkor muszáj lesz, mert rettentően zavaró.) Tudtok valami házi módot a candida ellen? Hallottam candida diétáról is, ez segít?
Rettenetes így élni :(
F
Köszi mindenkinek! :)
Szerintetek kb mennyi idő, mire ezt kifogom tudni orvosolni? Valszeg a doki valami gyógyszert ír fel, nem tudom. Volt már ezzel tapsztalatotok?
Ha az orvosod megtalálja az okát (pl. cukorbetegség) és azt is elkezdik kezelni, akkor hamar el fog múlni. Ha valamit eltitkolsz az orvos elől vagy őt nem érdekli az egész, akkor vissza fog térni a probléma.
A candida egy népbetegség.
Mindig ugyanaz az okozója mindenkinél.
A nátriumhiány és káliumtúladagolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!