Tiszta só elég a Candida elszaporodása ellen?
Mivel nekem sajnos antibiotikum miatt elszaporodott a Candida a testemben, nyelveken látható. Most olvastam, hogy élesztő, cukor mentes kúrát kell csinálni, meg tiszta só naponta 20 g
Elég magába a tiszta só és cukor mentes étrend a kúra vagy kell a só melléd kúra is vagy az felesleges? Előre is köszönöm a válaszokat!
Ki javasolta ezt neked?
Miért nem orvoshoz fordulsz?
Azt elfelejtettem mondani, hogy csak olyanok válaszoljanak akik tudják, hogy mi az a tiszta só, és ne azok akik elhiszik a sok lefizetett orvosnak aki próbálnak lebeszélni a só fogyasztásról hogy sűrűbben legyél beteg így többet vegyél gyógyszereket stb.
Ez a szöveg, hogy elég naponta 3 g hát egész jó marketing duma a gyógyszertárak számára. A tiszta sóban csak nátrium-klorid van a konyha sóval ellentétben amiben mellesleg sok kálium van ami nem mondanám hogy egészséges
Huhh... tejfalussy féle tisztasó?
Az az ember egy gyakorló elmebeteg! 😂😂😂
Nem kell ránézni mert ismerjük...
Láttam a weboldalán a feljelentéseit... amikben a zsidókat vadolta be a só mérgezésével. Mondom, súlyis elmebeteg a fószer!
Egyszerűen baromság.
De jól le lehet fejni vele a magadfajta hiszékenyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!