Mennyire veszélyes rám nézve , hogy elkapom a covidot, 4. oltást követően?
#20! Persze, hogy szorongó, különben eleve miért oltatta volna be magát 4x??? Azt ugye nem gondolhatja, hogy az oltás véd a továbbadástól, hisz akkor most nem azon pattogna, hogy ő lesz a hordozó, aki továbbadja a szüleinek.
Szóval összegezzünk. Szerinted mennyire lehet parás az, aki úgy adatta be magának a 4! oltást, amit eddig kifejezetten idős, beteg, még nem átesett embereknek ajánlottak, hogy ő nem idős, már legalább 1x átesett rajta, de így is annyira sürgetőnek érezte, hogy már nem volt ideje megvárni az aktuális törzsre kifejlesztett vakcinát se? Ilyet csak a legelvetemültebb rettegők tesznek.
Munkatársam 6 hétig volt pozitív, tünet nélkül!
Én december 11-én kerültem karanténba. Csak február elején engedett a doki anyukámhoz!
Milyen 7 napról beszéltek??
#22! A PCR teszt még hónapokig+ lehet, az azonban nem jelent fertőzőképességet.
A dokidtól meg nem kell engedélyt kérned anyukádhoz. A karantén lejárta után (ami jelenleg újabb teszt nélkül is 7 nap), oda mész, ahová akarsz.
Figyelj Kérdező!
Tegyük fel, nem találkozol a barátnőddel, mert félsz hogy elkapod általa (ami mondjuk tök felesleges parázás részedről, mert testen kívül max 1-2nap és elhal a Covid-vírus).
Viszont a szüleidhez való utazás során, a mindennapi életed során is ugyanúgy elkaphatod egy tünetmentes hordozótól az utcán,boltban,postán,munkahelyen,stb. és ugyanúgy átadhatod a szüleidnek.
Mint ahogy ők is elkaphatják bárki mással való találkozásuk alkalmával.
Teljesen feleslegesen parázol ezen.
De ha ennyire döntésképtelen vagy akkor én a helyedben most karácsonykor a szüleidhez mennék, a barátnőddel meg utána napokban találkoznék.
Mikor kaptad az utolsót? Ha friss akkor kb 60% védettséged van de fél éven belül lecsökkenhet majdnem a nullára. Mindenesetre én nem mérgezném magam ilyen szennyekkel mivel maga a betegség is már csak egy megfázással ér fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!