Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 10-15 percenként hányok...

10-15 percenként hányok folyamatosan este 6 óta, ha elmegyek az ügyeletre adnak valami gyógyszert vagy mivel nagy korúnak számítok így elhajtanak?

Figyelt kérdés

Sajnos elkapott valami fertőzés. Szinte fixen az, mert akivel tegnap egy légtérben tartózkodtam vele egyszerre hányok. Neki is ugyanilyen gyakori mint nekem.

A lényeg, hogy a harmadik hányás óta már csak habos epe ürül és szó szerint öklendezek a wcn mint aki fuldoklik.

Azóta még 3szor hánytam tehát 6nál tartok.

Nagyon rossz ez így mert aludni sem tudok. Szerintetek ha elmegyek az ügyeletre fognak velem foglalkozni vagy elzavarnak?

2022. dec. 7. 22:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azért mennék el az ügyeletre, hogy egy zacsi infúziót belém nyomjanak. Amikor ilyen hányós voltam és belémraktak egyet tökre jól lettem a végére (és nem raktak bele hányáscsillapítót akkor de volt olyan, hogy raktak). Szóval te döntsd el de mindenképpen pótolnod kell a vizet és az ásványianyagokat.
2022. dec. 8. 07:30
 12/13 A kérdező kommentje:

5 órakor mentem el végül az ügyeletre ugyanis elértem egy olyan állapotba, hogy hányingerem volt de képtelen voltam hányni. Azelőtt 12x hánytam.

Adtak egy injekciót, azóta rendben vagyok, már kortyolom azóta folyamatosan a vizet és vizeletem is volt. Hányingerem nincs már bár azt érzem, hogy a gyomrom nem tökéletes.

2022. dec. 8. 09:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is folyamatosan hányok azóta mióta Gulyás G közkinccsé tette a hazugságait a drága benzin ügyében.
2022. dec. 8. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!