Borzasztóan fáj a szám és a nyelvem, van értelme ezzel a sürgősségire bemenni?
Pár napja elkezdett fájni a szám foltokban. Jelenleg az alsó ajkam hátoldala és a nyelvem oldala fáj elképesztően, annyira hogy mostmár nyelni is kellemetlen. Vettem Anaftint ami eddig egészen jól csillapította a fájdalmat, de mostmár semmit sem csinál. Annyira fáj a nyelvemnél, hogy kisugárzik a fájdalom a fülembe is. Van értelme ezzel elmenni sürgire, vagy elhajtanak?
Mi lehet, valami durva afta?
Nem néz ki úgy mint egy átlagos afta, nem fehér kelések vannak... Inkább repedések vannak a nyelvem oldalán, az ajkamon meg egy nagy összefüggő hámsérülésnek néz ki.
Vettem be fájdalomcsillapítót is, amitől picit enyhült.
Eddig mire vártál? Házi orvoshoz kellett volna menned.
Most marad az ügyelet.
Időközben tudtam beszélni az orvosommal, küldtem neki fotókat. Azt mondta túlzásba estem a Chlorhexamed szájvízzel és teljesen lemartam a szájnyálkahártyámat...
Egy teljes üveg Chlorhexamedet elfogyasztottam 2 nap alatt, mondott valami zsályás szájkrémet és most ezt kell használnom.
Jól kicsesztem magammal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!