Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől van fülzúgásom?

Mitől van fülzúgásom?

Figyelt kérdés

Hétfő délelőtt voltunk háziorvosnál aki vírusos torokgyulladást állapított meg.Már 2. napja vagyok beteg lázzal ami lemegy hőemelkedésre aztán visszajön a láz.Panaszaim:orrom nagyon durván be van dugulva,náthás vagyok,illetve a láz,hőemelkedés kombó.Ma este 6 körül észre vettem a jobb fülemben fülzúgást, és enyhe hallásromlást.Anyukámnak is ilyen problémája van csak neki a bal fülével.Közre játszat a fülzúgás a náthával???Az érdekesség hogy csuklás vagy tüsszentés hatásra egy pillantra megszűnik a fülzúgás

Nektek volt már ilyen panaszotok???

Van valami tippetek hogy mi okozhatja ezt???

#fülzúgás #nátha #hallásprobléma #Vírusostorokgyulladás
2022. nov. 22. 23:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Azt tippelem, hogy van összefüggés. Sok váladék van a betegséged miatt a fejedben (durva orrdugulás), valószínűleg nem a természetesek a nyomásviszonyok. Mivel a fül-orr egy közös járatrendszer, simán el tudom képzelni, hogy valamilyen extra nyomás van a füleden belülről. De majd egy orvos megválaszolja.
2022. nov. 23. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!