Hogyan tudnám felturbózni az immunrendszeremet?
Nagyon sokszor betegeskedek. Sajnos nem csak egy kis megfázások, hogy folyik az orrom, hanem nagyon beteg vagyok. Lázasan, fülgyulladás, torokgyulladás stb.
Minden alkalommal ha elutazunk egy másik országba, vagy új közösségbe megyek stb.
Az immunrendszerem elég gyenge azt gyanítom, pedig minden nap szedek vitaminokat (C, D, multivitamin).
Nem borzasztó azért a helyzet, de mindig ideges vagyok ha megyünk valahova, hogy vajon beteg leszek-e?
Régen ez nem volt így, nagyjából 3-4 éve kezdődött.
Bármi tipp vagy tanács, hogy hol kezdjek neki?
Jó vonal elindulni a vitaminoknál, de nagyon nem mindegy, milyen is az a vitamin. Ha valaki tényleg bele ássa magát, rájön, hogy kb a 90% forgalomban levő vitamin vagy nem jó, vagy nem is tud felszivódni a szervezetben. Én a GAL termékeket ajánlom .
Kezdetnek jó a c vitamin komplex , a D vitamin ( cseppes) , magnézium biszglicinát. Ezt lehet turbozni omega 3 kapszulaval, szelénnel és cinkkel.
Ha ez már rutinos, lehet meg folytatni. Emelett ajánlom a marha kollagen peptidet.
Olvass utána a márkának, tényleg nagyon figyelnek, hogy minden felszivodjon, nincs felesleges adalék anyag, és tanácsokat is találsz :) Lehet rendelni se sok bio boltban is megtalálod :)
1 voltam :
A táplálkozásra is érdemes figyelni. A legtöbb termek szinten mindennel is tele van. Próbálj piacon vásárolni pl, ha van lehetőséged, vagy termelőktől. Hidd el, érezni fogod egy idő után a különbséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!